10 mei 2020

Gratis automaat of gratis lederen bekleding bij aanschaf van een nieuwe Peugeot 3008 of 5008 SUV uit voorraad

Kies voor de prijswinnende Peugeot 3008 SUV of de succesvolle Peugeot 5008 SUV en ontvang nu een fantastisch cadeau!

Voor particuliere en zakelijke kopers: gratis automaat

Profiteer tijdelijk van een geweldig voordeel ter waarde van €2.850. Koopt u de prijswinnende Peugeot 3008 SUV of royale Peugeot 5008 SUV? Dan ontvangt u een flinke upgrade in de vorm van een 8-traps automaat (de zogenaamde EAT8 automaat) helemaal gratis. Ontdek het ongekende comfort van rijden met deze automaat.


Voor leaserijders: gratis lederen bekleding

Opteert u voor de Peugeot 3008 SUV of 5008 SUV als lease-auto? Dan kunt u rekenen op een luxueus uitgevoerd interieur met lederen stoelen en deurpanelen ter waarde van €1.899. U ontvangt deze lederen bekleding cadeau, zonder dat dit invloed heeft op uw bijtelling!


Heeft u een 3008 SUV of 5008 SUV op het oog? Wacht niet te lang, want deze actie loopt slechts t/m 30 juni 2020.

Maak uw keuze hieronder en vraag een proefrit aan:


Over de actiemodellen

De robuuste Peugeot 3008 SUV biedt plaats aan 5 personen. Vanwege het ruime interieur, de intuïtieve Peugeot i-Cockpit en het onderscheidende design werd dit model al internationaal bekroond tot Auto van Jaar.

De 7-zits Peugeot 5008 SUV is door zijn omvang en flexibel in te delen interieur de perfecte keuze voor mensen op zoek naar een ruime en praktische auto. Dit doet echter niet af aan het stoere design. Door zijn dynamischelijnenspel is de 5008 SUV een plaatje om te zien!

Over de EAT8 automaat

De 8-traps EAT8 automaat zorgt voor ongekend soepel automatisch schakelen tussen de 8 versnellingen. Deze automaat schakelt progressief en zonder dat de overgang voelbaar is. Een garantie voor veel rijcomfort. Ook parkeren en wegrijden maakt de EAT8 automaat makkelijk en comfortabel. Door het hogere rendement realiseert de EAT8 automaat tot wel 5% minder verbruik dan bij andere automaten.

De EAT8 bedient u middels de nieuwe "Shift and Park by Wire". Die bestaat uit een stijlvolle en makkelijk te gebruiken hendel. Tevens kunt u gebruikmaken van de schakelflippers aan het stuur: hiermee kunt handmatig op- en afschakelen zonder dat u de automaat uitzet.

Peugeot EAT8 8-traps automaat gratis