1 mei 2021

Gratis lederen bekleding bij aanschaf nieuwe Peugeot 3008 of 5008 SUV uit voorraad

Peugeot Avantage voor zakelijke rijders

De zakelijke rijder verdient wel wat extra luxe. Kies voor de prijswinnende Peugeot 3008 SUV of de succesvolle Peugeot 5008 SUV en ontvang nu een fantastisch cadeau!

Profiteer tijdelijk van een geweldig voordeel ter waarde van €1.899. Schaft u de prijswinnende Peugeot 3008 SUV of royale Peugeot 5008 SUV als zakelijke auto aan?


Dan kunt u rekenen op een luxueus uitgevoerd interieur met lederen stoelen en deurpanelen. U ontvangt deze lederen bekleding gratis, ook zonder dat dit invloed heeft op mogelijke bijtelling!

Beide actiemodellen zijn snel leverbaar. Rij weg in uw nieuwe, luxueuze SUV voor het begin van de zomer!


Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2021. Maak uw keuze hieronder en vraag een proefrit aan:

Zwarte of cognackleurige lederen bekleding

U interieur wordt geheel kosteloos voorzien van hoogwaardig leder: van de stoelen voorin tot de tweede zitrij voor uw passagiers. U mag zelf de kleur van de bekleding en het stiksel kiezen.

Ook over de bijtelling hoeft u zich geen zorgen te maken. De lederen bekleding wordt direct na aanschaf aangebracht. Daardoor wordt uw bijtelling niet hoger. U heeft dus meer luxe tot uw beschikking zonder extra bijtelling. Dat is een Avantage ('voordeel' in 't Frans)!

Over de actiemodellen

De robuuste Peugeot 3008 SUV biedt plaats aan 5 personen. Vanwege het ruime interieur, de intuïtieve Peugeot i-Cockpit en het onderscheidende design werd dit model al internationaal bekroond tot Auto van Jaar.

De 7-zits Peugeot 5008 SUV is door zijn omvang en flexibel in te delen interieur de perfecte keuze voor mensen op zoek naar een ruime en praktische auto. Dit doet echter niet af aan het stoere design. Door zijn dynamische lijnenspel is de 5008 SUV een plaatje om te zien!

Geen zakelijke rijder?

Ook als particuliere rijder verdient u extra voordeel. In plaats van de lederen bekleding bieden wij u een messcherpe private lease aanbieding

Mét tijdelijk een extra voordeel van € 2.500 voordeel op de Peugeot 3008 SUV HYbrid bij directe aanschaf.


Bekijk Peugeot 3008 SUV HYbrid actie

Over de EAT8 automaat

De 8-traps EAT8 automaat zorgt voor ongekend soepel automatisch schakelen tussen de 8 versnellingen. Deze automaat schakelt progressief en zonder dat de overgang voelbaar is. Een garantie voor veel rijcomfort. Ook parkeren en wegrijden maakt de EAT8 automaat makkelijk en comfortabel. Door het hogere rendement realiseert de EAT8 automaat tot wel 5% minder verbruik dan bij andere automaten.

De EAT8 bedient u middels de nieuwe "Shift and Park by Wire". Die bestaat uit een stijlvolle en makkelijk te gebruiken hendel. Tevens kunt u gebruikmaken van de schakelflippers aan het stuur: hiermee kunt handmatig op- en afschakelen zonder dat u de automaat uitzet.

Peugeot EAT8 8-traps automaat gratis