12 maart 2020

Uw auto weer klaar voor de lente

De winter is bijna ten einde. Door het koudere weer met veel neerslag heeft ook uw auto 't zwaarder te verduren gehad. En kan dus zeker een opfrisbeurt gebruiken..!

Wat kunt u doen om uw auto weer in optimale conditie te brengen?

Laat uw banden wisselen

Rijdt u op winterbanden, wissel dan nu naar zomerbanden. Zodra de temperatuur boven de 7°C komt, heeft u meer grip met zomerbanden. Uw wegligging is dan beter en uw remweg korter. Bovendien slijten uw winterbanden dan niet onnodig.

We wisselen en controleren uw winterbanden snel en vakkundig terwijl u wacht. Wist u al dat we ook uw banden voor u kunnen opslaan? U hoeft dan thuis geen ruimte op te offeren of met uw banden te sjouwen. Vraag onze servicemedewerker naar de mogelijkheden in ons bandenhotel.

Plan nu uw gratis aircocheck voor een gezond binnenklimaat

Om het binnenklimaat in uw auto gezond en fris te houden, is het regelmatig checken van uw airco noodzakelijk. Uw airco is in alle jaargetijden verantwoordelijk voor het circuleren van lucht. Werkt de airco niet goed, dan kan de concentratie fijnstof, bacteriën en allergenen, zoals bijvoorbeeld pollen, oplopen.

Heeft u airco onderhoud nodig, dan kunnen we een airco behandeling uitvoeren en een nieuw interieurfilter plaatsen. Afhankelijk van het type airco kunnen we verschillende soorten interieurfilters installeren: deeltjesinterieurfilter (pollenfilter), koolstofinterieurfilter of een anti-allergeen interieurfilter. Tijdelijk ontvangt u 15% korting bij aankoop van een anti-allergeen interieurfilter.

Tijdelijk is de aircocheck, ter waarde van €24,95 volledig gratis.

Ga nare verontreiniging van uw airco tegen en laat hem gratis bij ons checken!

Bescherming van uw auto

Om de buitenkant van uw auto goed te beschermen, kunnen we uw auto voorzien van een Waxoyl lakpantser. De lak is dan 3 jaar lang erg goed beschermd tegen schadelijke invloeden van bijvoorbeeld strooizout, steenslag en UV-straling. Bovendien is vuil makkelijker te verwijderen en behoudt de auto zijn diepe glans.

Nieuwe mattenset

Zijn de vloermatten in uw auto versleten? Dan oogt het interieur van uw auto weer een stuk frisser met een nieuwe mattenset. Tijdelijk ontvangt u bij ons 15% korting op onze Eurorepar mattensets.