15 november 2021

Klaar voor de winter: De Peugeot en Citroën wintercheck

Peugeot en Citroën wintercheck

T/m 31 december 2021 kunt u bij Nefkens profiteren van verschillende winter services en aanbiedingen . Is uw Peugeot of Citroën al klaar voor de winter?

Gratis 29-punten wintercheck

Tijdens de koudere dagen heeft uw auto het zwaarder dan normaal. Daarom is het belangrijk om uw auto op verschillende punten te laten checken. Zo weet u zeker dat uw auto klaar is voor de winter. Met de gratis wintercheck controleren wij uw auto op 29 belangrijke punten. Bij de gratis wintercheck ontvangt u ons overzichtelijke digitaal diagnoserapport. Hierin kunt u zien welke punten nog extra aandacht nodig hebben om de winter volledig aan te kunnen.

Maakt u gebruik van Nefkens VIP? Dan vullen wij de vloeistoffen in uw auto gratis bij.

Nu 15% korting op winteraccessoires!

Tijdens de actieperiode t/m 31 december 2021 krijgt u 15% korting op winteraccessoires. Zo profiteert u van korting op kofferbakmatten, dakdragers, dakkoffers en/of sneeuwkettingen.

Kofferbakmat
Met deze mat is uw kofferbak perfect beschermd tegen stoten, vuil en vocht. Bovendien is de kofferbakmat bijzonder slijtvast.

Dakdrager of dakkoffer
Handig als de kofferbakruimte niet toereikend is voor de spullen die u graag meeneemt. Denk aan extra koffers, tassen, een fiets of lange voorwerpen zoals ski's.

Sneeuwketting
Sneeuwkettingen zijn sterke kettingen die u om uw banden kunt monteren. De kettingen zorgen voor voldoende grip tijdens het rijden over wegen met een dikke pak sneeuw.

Ruitenwissers en accu: een goede start van uw reis

Bij Nefkens vinden wij het belangrijk dat u goed zicht heeft op de weg en dat uw auto altijd start, ook wanneer het vriest en sneeuwt. Belangrijke onderdelen van de wintercheck zijn daarom ook controle van de ruitenwissers en accu van uw Peugeot of Citroën. 

Mocht er uit de wintercheck naar voren komen dat de ruitenwissers toe zijn aan vervanging, dan bieden wij u 10% korting op een set nieuwe ruitenwisserbladen.

Bij aanschaf van een nieuwe set ruitenwisserbladen of accu krijgt u tijdelijk een anti-vorstscherm cadeauOP = OP.


Maak een afspraak

De bandencheck

Goede en veilige banden zijn erg belangrijk. Zeker als het koud is en het wegdek gladder is dan normaal. Als er uit de gratis wintercheck naar voren komt dat de banden toe zijn aan vervanging, dan bespreken wij graag de mogelijkheden die bij uw wensen, rijgedrag en het budget passen.

Plan nu direct uw bandenwissel! In onze werkplaats voeren we de bandenwissel snel en vakkundig voor u uit. Terwijl wij uw banden monteren, kunt u genieten van een warme kop koffie of thee in onze comfortabele wachtruimte.

Bij een bandenwissel bieden we u de mogelijkheid om uw banden zelf te bewaren of deze veilig en verzekerd bij ons op te slaan in ons bandenhotel.

Via onze online afspraakplanner ziet u direct wanneer we beschikbaar zijn:

Plan uw bandenwissel