Waar kunnen wij u mee helpen?


Blauwe Brulweken

afdrukken

Blauwe Brulweken bij Nefkens Peugeot!

De leeuw is los, want het zijn weer de Blauwe Brulweken bij Nefkens! Dat biedt u de kans om voordelig in een nieuwe Peugeot te stappen. In veel gevallen rechtstreeks uit voorraad en een zéér scherpe rijklaarprijs. Het voordeel kan oplopen tot wel 4.950 euro! Klinkt brullend goed toch?

Wees er snel bij want veel aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt! Direct een kijkje nemen in onze voorraad?

 

Bekijk HIER DE ACTUELE VOORRAAD >

 

U bent van harte welkom voor een proefrit en een scherpe offerte en inruilvoorstel. Wij taxeren uw auto graag bij ons op de vestiging, zodat we voor u de beste prijs kunnen realiseren. Met onze hoge kortingen wordt instappen in een nieuwe Peugeot wel héél aantrekkelijk. De Blauwe Brulweken van Nefkens: brullend voordelig!

 

Liever zorgeloos Private Leasen? Dan mag u onze Blauwe Brulweken private lease deals beslist niet missen! Zo rijdt u al een compleet uitgeruste 5-deurs Peugeot 108 mét airco vanaf 199 euro* per maand! Of wat dacht u van de complete Peugeot 208 Blue Lion met navigatie, vanaf 279 euro* per maand. Informeer naar de beschikbaarheid en voorwaarden bij een van onze verkoopadviseurs.

(*o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar)

 

 VIND HIER UW DICHTSBIJZIJNDE VESTIGING >

 

Volgt u de voetstappen van onze leeuw? U bent van harte welkom! 


Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!

Volg Nefkens