Nefkens 50 jaar lid van BOVAG

Nefkens Brabant is dit jaar maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van BOVAG-accountmanager René Lamers ontvingen Mikel Durrer en Henri Vossenberg een speciaal certificaat om dit bijzondere jubileum te markeren.

BOVAG (BOnd Van Automobielhandelaren en Garagehouders) is de brancheorganisatie voor de autobranche en biedt onder meer een garantieregeling voor onderhoud en reparaties.

Bij de uitreiking van het certificaat werden we geprezen door de BOVAG: "Nefkens staat al bijna 150 jaar bekend in Nederland als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. Die 3 kernwaarden zijn precies waar een bij BOVAG aangesloten bedrijf voor staat. Zekerheid en vertrouwen zijn voor een klant van groot belang en Nefkens biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG!"

Onze directie vindt het een mooie mijlpaal: "Wij zijn trots op onze jarenlange samenwerking met de BOVAG. Service, betrouwbaarheid en vakmanschap; daar staan we voor. En we zullen er alles aan doen om die kernwaarden te blijven hanteren. Wat wij u menselijk beloven, kunnen wij zakelijk waarmaken!"


Alle nieuws

Nefkens Peugeot 50 jaar lid BOVAG