17 september 2019

Welkom bij Nefkens Online!

Welkom bij onze nieuwe rubriek 'Een kijkje achter de schermen'. We stellen onze medewerkers aan u voor en laten zien hoe wij werken om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Dit keer presenteren we Nefkens Online, de afdeling waar alle contact met u als klant voorafgaand aan uw bezoek bij Nefkens plaatsvindt.

Even voorstellen

Mattijs Ernes, Klant Contact Manager, stelt zijn team voor: "De werkzaamheden verdelen we op basis van de werkgebieden 'Service' en 'Verkoop'. Jeannette van Hees en Henri van den Biggelaar zijn onze Online Serviceadviseurs. Roos Koehorst is Online Verkoopadviseur.

Door een nauwkeurige planning bent u snel weer op weg

Mattijs vertelt over de werkzaamheden van zijn team: "Nefkens Online pakt alle online aanvragen van Nefkens Brabant op, voor de verkoop en voor de werkplaats. Deze aanvragen komen zowel via telefoon als de websites binnen. Jeannette van Hees bemande voordat ze op deze afdeling kwam werken de werkplaatsreceptie in de vestigingen Diessen en Tilburg. Ze was daar het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor onderhoud, reparatie en schadeherstel komen brengen. Door deze ervaring is zij zeer goed op de hoogte en weet ze wat er bij komt kijken om een werkplaatsafspraak goed te plannen."

Mattijs vervolgt: "Samen met Henri van den Biggelaar verzorgt Jeannette de definitieve planning van alle werkplaatsbezoeken die via de website zijn aangevraagd. Hiervoor maken ze werkorders aan, waarbij ze letten op de specifieke wensen van u als klant. Verder houden ze bij de planning rekening met het onderhoudsadvies en de omvang van de aangevraagde werkzaamheden."

"Tijdens extra drukke periodes, zoals bij de winterbandenwissels, zorgen wij voor een nauwkeurige planning", aldus Mattijs. "Dit is uiteraard belangrijk voor u als klant, maar ook voor onze monteurs en collega’s aan de werkplaatsreceptie. Met een goede voorbereiding is het werk zo snel mogelijk uitgevoerd en kunt u snel weer op weg!"

De juiste info bij de auto die u zoekt

Mattijs geeft aan: "Ook de afdeling Verkoop ondersteunen we intensief. Dit is een belangrijke taak, omdat vrijwel alle consumenten zich online oriënteren voor de aankoop van hun volgende auto. Inmiddels heeft meer dan 70% van de klanten die bij Nefkens Brabant een nieuwe auto of occasion koopt contact gehad met het team van Nefkens Online."

"Onze gehele voorraad (meer dan 1000 auto's) en acties staan op verschillende websites. Alle reacties hierop, zoals informatieverzoeken en proefritaanvragen, komen direct bij Nefkens Online binnen. Wij verzorgen een snelle opvolging met informatie en geven desgewenst een kundig advies over de auto die u als klant zoekt. Roos Koehorst is in haar functie als Online verkoopadviseur inmiddels 3 jaar verantwoordelijk voor deze informatievoorziening. In deze functie waardeert ze vooral de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van haar functie." Ze voegt zelf toe: "Het is elke keer weer fijn om te horen dat ik een klant goed geholpen heb om de passende auto te vinden."

De verkoopadviseur in de showroom is op de hoogte van uw wensen

Mattijs licht de werkwijze toe: "Voor de verkoopadviseurs in onze showrooms is Nefkens Online vooral een brug tussen de oriëntatie thuis en de showroom. Nefkens Online plant een showroombezoek en proefrit zorgvuldig en geeft de benodigde informatie door aan de verkoopadviseurs in de showroom. Hierdoor zijn zij al op de hoogte van uw vragen en wensen en kan het gesprek in de showroom naadloos worden voortgezet."

Verkoop steeds vaker volledig online

"Onze functie wordt steeds belangrijker. Het komt namelijk steeds vaker voor dat een klant niet in de showroom komt voor aanschaf van zijn auto. In zo'n geval begeleidt ons Online team de aanschaf van oriëntatie tot aflevering van de auto. Dit komt veel voor bij aanschaf via private lease en aankoop van nieuwe modellen zoals de Peugeot 508 en 208. Soms worden deze auto's al bij ons besteld voor ze in de showroom te bezichtigen zijn", geeft Mattijs aan.

"Met onze aanpak spelen we goed in op de wensen van de consument die zich thuis oriënteert op een Nefkens product of dienst. Daarbij stellen we voorop dat de klant net zo goed te woord wordt gestaan als in de showroom. Nu heeft u ook online een gezicht bij Nefkens. Graag tot ziens in een van onze vestigingen!"

Nieuwe collega gezocht

Tot slot wil Mattijs ook de aandacht op een nieuwe vacature vestigen: "Door de groei van team Nefkens Online is er op dit moment zelfs een vacature beschikbaar. Misschien heeft u interesse in de functie Online verkoopadviseur of kent u een geschikte kandidaat? Kijk dan zeker eens naar deze vacature!"

Nefkens Peugeot Brabant team Online
V.l.n.r. Jeannette van Hees, Henri van den Biggelaar, Mattijs Ernes, Roos Koehorst

Winterbanden

 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij temperaturen lager dan +7°c, een temperatuur die al veelvuldig in de herfst voorkomt.
 • Door aangepast profiel meer (ijs)waterafvoer en daardoor minder kans op aquaplaning.
 • Door de vele lamellen (insnijdingen) en rubbersamenstelling een betere remkracht en meer grip in de sneeuw.
 • De winterband blijft soepel bij lage temperaturen, de zomerband verhardt.
 • De winterband is in sommige landen verplicht en/of sterk aanbevolen bij winterse omstandigheden.


Zomerbanden

 • Ontwikkeld voor gebruik bij temperaturen hoger dan +7°c.
 • Door soepelheid en profiel uitstekende waterafvoer en daardoor geringe kans op aquaplaning.
 • Door minder lamellen dan de winterband en specifieke rubbersamenstelling een betere wegligging en optimaal rijcomfort.
 • Lage rolweerstand en daardoor lager brandstofverbruik.
 • Geschikt voor gebruik op alle soorten wegen.


All-season banden

 • Betrouwbaar bij alle weeromstandigheden.
 • Een compromis tussen zomer- en winterbanden.
 • Gedurende het hele jaar door te gebruiken en geen bandenwissel nodig.
 • Levensduur is gelijk aan de zomer- en winterbanden.
 • Niet geschikt wanneer u naar een wintersportgebied gaat.
 • Bij extreem winters weer blijft de winterband het meest betrouwbaar.


Nefkens bandenhotel

Ons bandenhotel is de plek waar uw banden netjes en verzekerd opgeslagen zijn tijdens het seizoen dat u deze niet nodig heeft! We bieden u onze voordelige wissel- en opslagservice.

De voordelen:

 • Geen gesjouw met zware wielen.
 • Geen opslagruimte nodig in uw berging of garage.
 • Uw zomer- en winterbanden logeren onder ideale condities, zodat ze schoon en goed blijven.
 • De opgeslagen set wielen is verzekerd tegen diefstal en brand.
 • Een scherp all-in tarief voor de wissel en opslag van uw wielen, bestaande uit banden en velgen.
 • Wij informeren u automatisch wanneer het tijd is voor de volgende wissel en plannen actief een afspraak met u in.
Nefkens monteur controleert profiel van de autoband
Autobanden bij Nefkens