7 februari 2020

Wijziging services Nefkens Veldhoven

Vestiging Veldhoven krijgt een nieuwe invulling.

Met de komst van de vele nieuwe Peugeot-modellen en de 100% elektrische uitvoeringen zetten wij per 7 februari de verkoop van nieuwe auto’s voort bij vestiging Eindhoven. Deze vestiging is met haar compleet vernieuwde showroom helemaal ingesteld om u de nieuwste modellen te kunnen presenteren en laten beleven. Nefkens Eindhoven wordt hiermee hét Peugeot experiencecentrum van de regio. Hiermee bouwt Nefkens verder aan de toekomst.

Nefkens Veldhoven blijft als Peugeot occasioncentrum dé vestiging voor aankoop van gebruikte auto’s. Uw vertrouwde contacten voor verkoop, Bob Mertens en Leo Aarts, blijven er voor u beschikbaar.

Ook de werkplaats van Nefkens Veldhoven blijft voor u beschikbaar als Peugeot Erkend Reparateur waar u terechtkunt voor APK, onderhoud, reparaties en schadeherstel. Daarnaast kunt u voor eventuele garantiewerkzaamheden terecht bij Nefkens Veldhoven. Nu en in de toekomst!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Die beantwoorden we graag! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 040-212 2445 of via e-mailadres info-brabant@nefkens.nl.

Graag tot ziens bij Nefkens Veldhoven!

Monteur Nefkens Peugeot autogarage
Bandenopslag bij Nefkens Peugeot
Monteur van Nefkens Peugeot bekijkt onderkant van de Peugeot