Waar kunnen wij u mee helpen?


Nefkens Den Bosch verbouwt!

afdrukken

 

Graag informeren wij u over de aankomende verbouwing bij Nefkens Den Bosch. In de komende periode moderniseren wij de binnenkant van ons pand.

Vernieuwingen

We zijn ervan overtuigd dat we met de aanstaande vernieuwingen u nog beter van dienst kunnen zijn. Zo gaan wij onze showroom vergroten, zodat we de auto’s beter kunnen presenteren. We kunnen u op die manier meer keuzes bieden als u op zoek bent naar de best passende auto.  

Verder richten wij een nieuwe businessruimte in. Hier kunt u op uw gemak en ongestoord aan het werk op het moment dat wij werkzaamheden aan uw auto uitvoeren.

Daarnaast zijn we er trots op te kunnen melden dat het pand voorzien wordt van duurzame verbeteringen, zoals led-verlichting en slimme meters.

Verbouwingsperiode

De verbouwing start op 21 augustus 2017 en zal naar verwachting in januari 2018 zijn afgerond. Tijdens deze periode trachten wij de overlast voor u als klant zoveel mogelijk te beperken. Echter kan het zijn dat u hier toch enige hinder van ondervindt. Daarvoor op voorhand onze excuses en dank voor uw begrip.

Tijdens de verbouwing bent u net als altijd van harte welkom in onze showroom en aan de servicebalie. We helpen u graag goed en snel; zoals u van ons gewend bent. Brengt u tijdens de verbouwingsperiode een bezoek aan onze vestiging in Den Bosch, dan vragen wij u om goed op de bewegwijzering  op/in het pand te letten. Zo kunnen we u het snelst van dienst zijn.

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Team Nefkens Den Bosch

 


Alle nieuwsberichten

Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens