Waar kunnen wij u mee helpen?


Prijswinnende bedrijfsauto's

afdrukken

29 januari 2019

 

We begrijpen als geen ander dat uw auto voor uw bedrijf van het grootste belang is. Daar moet u op kunnen vertrouwen!

Goed nieuws, want we hebben een breed gamma bedrijfsauto's met een uitermate betrouwbaar imago. Onze Peugeot Partner werd onlangs bekroond met de titel 'International Van of the Year'. En de Peugeot Expert won de award 'Bestelauto van het jaar 2019'. Ook onze andere bedrijfswagens hebben een uitstekende reputatie!

 

Nu 0% Financial Lease

U kunt uw bedrijfsauto bij ons kopen, maar ook leasen. Bent u bekend met de aanschafvorm 'financial lease'?

Dit is het leasen van een bedrijfsauto zonder dat u een grote investering hoeft te doen. U bent direct eigenaar van de auto en mag deze naar wens inrichten en bestickeren. Hierbij profiteert u van verschillende fiscale voordelen, zoals terugvordering van de btw over de aanschafprijs. Financial lease kan dus een aantrekkelijke manier van financieren zijn. Ook voor starters!

Bent u ZZP'er? Of bent u op zoek naar bedrijfsauto's voor uw gehele team? Profiteer dan nu van onze actie: tijdelijk betaalt u 3 jaar lang GEEN rente als u nu uw nieuwe bedrijfsauto bij ons aanschaft via financial lease.


Welke bedrijfsauto past bij u?

We snappen dat het best moeilijk is om te bepalen welke bedrijfsauto en aanschafvorm het beste bij uw bedrijf past. Daarom leggen we het u graag persoonlijk uit. We kunnen dan meteen met u meekijken welke bedrijfsauto het beste bij uw wensen aansluit. Neem geheel vrijblijvend contact met een van onze Peugeot Professional Centers op. Onze bedrijfsautospecialisten begeleiden u graag persoonlijk 

Kijk direct welke bedrijfsauto's wij op voorraad hebben en neem contact op met ons:

 

bekijk voorraad >

 

neem contact op >


Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!
Volg Nefkens