Waar kunnen wij u mee helpen?


Alpe d'HuZes

afdrukken

 

NEFKENS MIDDEN EN PEUGEOT NEDERLAND SPONSOREN ALPE D’HUZES

 

Op 1 juni 2017 beklimmen bijna vijfduizend bijzondere mensen de Alpe d’Huez. Allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Ook Nefkens Midden in samenwerking met Peugeot Nederland steunt deze actie. Door te zorgen voor de benodigde mobiliteit tijdens dit evenement.

 

Groot commitment

               

Directie en medewerkers van Nefkens Midden in nauwe samenwerking met Peugeot Nederland zijn zeer betrokken bij Alpe d’HuZes. Zij ondersteunen de actie door het beschikbaar stellen van personen- en bedrijfswagens voor het vervoer van alle deelnemers en vrijwilligers op de berg.

 

Team Nefkens Midden beklimt Alpe d’Huez

 

Daarnaast is een team deelnemers van Nefkens Midden present. Enkele deelnemers van het team hebben vorig jaar ook al de klim gemaakt. Om deze prestatie aan te gaan, trainden ze wekelijks. Ook is het team in een officieel tenue gestoken.

 

Over Alpe d’HuZes

 

Alpe d’HuZes is inmiddels een nationaal bekend evenement. De deelnemers beklimmen tijdens de actiedag - hardlopend, wandelend of fietsend - tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Dit alles onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Het streven van de actie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen. Zodat er in de toekomst geen mensen meer doodgaan aan kanker.

 

Op woensdag 25 mei 2016 jl. was de officiële overhandiging van de sponsorauto’s van Nefkens Midden en Peugeot Nederland aan de organisatie van de Alpe d’HuZes.

 

Over Nefkens


Nefkens Peugeot is met 25 dealerbedrijven de grootste vertegenwoordiger van Peugeot in Nederland. Nefkens is al sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met het merk Peugeot. Nefkens is onderdeel van PGA Nederland NV, dat als een van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland acht verschillende automerken vertegenwoordigt.

 

2015 Nefkens Alpe d”HuZes

www.dehartenkretenauto.nl

Volg ons team op: www.facebook.com/teamnefkens

 

Wij zijn er trots op dat wij als Nefkens Midden in samenwerking met Peugeot Nederland kunnen bijdragen aan een bijzondere en indrukwekkende goede doelen actie als deze.

 

Volg ons team op: www.facebook.com/teamnefkens


Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens