Waar kunnen wij u mee helpen?


Camperonderhoud bij Nefkens

afdrukken

Scherpe pakketprijs voor APK + onderhoud

Met een veilig en vertrouwd gevoel op vakantie. Een aantal weken per jaar is uw camper uw tweede huis en daar bent u zuinig op. Nefkens staat garant voor uw mobiliteit, ook als het gaat om campers. Daarom verwelkomen wij campers van alle merken voor onderhoud in onze speciaal aangewezen werkplaats in Nieuwegein. Wij bieden het onderhoud en de APK-keuring aan voor de scherpe pakketprijs van € 149,- incl. BTW.

Check op vitale punten en verse motorolie

Bij de onderhoudsbeurt zijn vervangen van motorolie en –filter en het controleren/bijvullen van de overige vloeistoffen inbegrepen. Daarmee blijft uw camper motorisch in topconditie. In combinatie met de jaarlijkse periodieke keuring wordt uw camper op diverse vitale punten gecheckt, waarna u weer zorgeloos een jaar op pad kunt.

Aanvullende reparaties en accessoires

Naast regulier onderhoud en periodieke keuringen kunnen wij  u ook van dienst zijn bij aanvullende reparaties en de montage/levering van accessoires. Onze vestiging in Nieuwegein beschikt over een speciale hefbrug voor campers uit de zwaardere gewichtsklasse.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van camperonderhoud bij Nefkens? Neem dan contact op met:

Nefkens Nieuwegein

Tel: 033-6063834
Limburghaven 1
3433 PK Nieuwegein

nieuwegein@nefkens.nl

 

 


Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!
Volg Nefkens