Waar kunnen wij u mee helpen?


De Hartenkretenauto

afdrukken

Volg de laatste en nieuwste ontwikkelingen van de Hartenkretenauto.

 

De Hartenkretenauto 2015 (het rijdende monument)
Tijdens de Alpe d’HuZes op 4 juni jl in 2015. heeft Nefkens een auto beschikbaar gesteld die heeft gediend als ‘rijdend monument’. Dit betekent dat er een witte 308SW volledig gewrapt is waardoor er op de auto geschreven kon worden. Tegen een bijdrage van minimaal €6, - kon een deelnemer of bezoeker een hartenkreet op de auto schrijven.

Deze witte Peugeot 308 SW staat inmiddels vol met persoonlijke notities, wensen namen of emotionele uitingen van deelnemers, belangstellenden en publiek met betrekking tot kanker. De Hartenkretenauto is een actie naast de huidige ‘hartenkretenwand’ die al vele jaren door de organisatie van de Alpe d’HuZes bovenop de Alpe d‘Huez wordt geplaatst en enorm veel positieve reacties oproept.


Tijdens de laatste rit is deze volledig beschreven auto, als laatste de Alpe d’Huez opgegaan om de mensen die zelf niet meer de berg op konden lopen of fietsen voor de laatste keer mee te nemen naar de top.


Waarom doet Nefkens dit, waarom is dit belangrijk?

Als Peugeot-dealer vinden wij het belangrijk om op deze manier onze maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Plus dat het ontzettend mooi is dat Nefkens Midden de kans krijgt om allerlei mensen voor de laatste keer mee naar boven te nemen die het zelf niet meer kunnen. 

Voor meer details en informatie over dit gezamenlijke initiatief met Radio 2, de organisatie van de Alpe d’HuZes en Nefkens ga ja naar www.dehartenkretenauto.nl

Ben je (op welke manier dan ook) als bedrijf/organisatie/vereniging/stichting betrokken met de Alpe d'HuZes en wil je de Hartenkretenauto gebruiken voor een Event of een andere vorm van promotie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad

Bekijk een informatieve of leuke video.

Bekijk hier..........


Volg Nefkens