Waar kunnen wij u mee helpen?


Events

afdrukken

Op zaterdag 29 november vormde het Spoorwegmuseum in Utrecht het toneel voor een massale aflevering. 

Logistiek raakvlak
Het raakvlak met logistiek en de centrale ligging van het museum heeft een mooie samenwerking opgeleverd. Klanten werden vanaf 17:00 uur ontvangen door medewerkers van Nefkens Midden en konden de sleutel van hun in te leveren lease-auto afgeven. Vervolgens konden zij met hun gezin genieten van al het moois dat het Spoorwegmuseum te bieden heeft en ondertussen een hapje en drankje nuttigen.

Gedaanteverwisseling
Ondertussen werd er door Nefkens letterlijk achter de schermen hard gewerkt om alle ingeleverde auto’s op transport te zetten terwijl de af te leveren Peugeot modellen werden aangevoerd door de transporteur. Deze grootse “gedaanteverwisseling” had de nodige voeten in aarde maar het resultaat was verbluffend. Om 20:00 uur verzamelden alle bezoekers zich in de centrale hal van het Spoorwegmuseum met een goodiebag van Nefkens waarin ook de sleutel van de nieuwe auto zorgvuldig was uitgegeven. De entree was verduisterd met een groot doek, waardoor nog niet te zien was wat er zich buiten had afgespeeld. Bas Westerweel voerde de spanning nog wat verder op met veel licht, geluid en spektakel en uiteindelijk viel het doek en was de hele parkeerplaats te zien die vol stond met de nieuwe Peugeot modellen. Waar een paar uur daarvoor nog de geparkeerde auto’s stonden, waren nu de rijen vol nieuwe Peugeots keurig uitgelijnd in een halve circkel geparkeerd, klaar voor hun nieuwe berijder.

Knipperende alarmlichten
Het vinden van de eigen auto ging gepaard met de nodige hilariteit; overal knipperden de alarmlichten op omdat iedereen op ongeveer hetzelfde moment op de ontgrendelknop op zijn sleutel drukte. Uiteindelijk was iedereen binnen een kwartier van het parkeerterrein af, uitgezwaaid door de medewerkers van Nefkens.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement. De berijders hebben een leuke avond gehad.

Foto's van het event staan hier: https://plus.google.com/photos/107685225530070062952/albums/6099783449369633121


Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad

Bekijk een informatieve of leuke video.

Bekijk hier..........


Volg Nefkens