Waar kunnen wij u mee helpen?


Peugeot Professional Dagen - VOORDEEL op bedrijfswagens

afdrukken

Peugeot Professional Dagen bij Nefkens!

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan is dit het moment om langs te komen bij Nefkens! Tijdens de Peugeot Professional Dagen profiteert u namelijk van veel voordeel en 5 jaar lang 0%* rente op financial lease. Zo wordt de overstap naar een nieuwe bedrijfsauto wel heel gemakkelijk. In veel gevallen kunnen wij de bedrijfsauto van uw keuze rechtstreeks uit voorraad leveren, dus dat betekent snel rijden.

 

Bekijk HIER DE ACTUELE VOORRAAD Bedrijfswagens >

 

U bent van harte welkom voor een proefrit en een scherpe offerte en inruilvoorstel. Wij taxeren uw huidige (bedrijfs)auto graag bij ons op de vestiging, zodat we voor u de beste prijs kunnen realiseren. 

  • Direct uit voorraad = snel rijden

  • Scherpe Nefkens Fleet-prijzen

  • Tot 1.000 euro extra korting

  • 5 jaar lang 0%* rente op financiering

We hebben bedrijfswagens in iedere formaten en leveren maatwerk voor elke type bedrijf en ondernemer. Van extra laadvolume tot betimmering, trekhaken en stoelhoezen, wij leveren alle mogelijke bedrijfsauto accessoires.

Kiest u de huidige of nieuwe Peugeot Partner?

De nieuwe generatie Peugeot Partner is nog maar net gearriveerd bij onze Professional Centers, maar u kunt 'm al bestellen. Kiest u voor de huidige Peugeot Partner dan profiteert u van extra hoge kortingen. Let op: zolang de voorraad strekt! Direct een kijkje nemen in onze voorraad?

 

 VIND HIER UW DICHTSBIJZIJNDE VESTIGING >

 

*M.u.v. de Nieuwe Peugeot Partner, waarvoor een rentetarief van 3,9% van toepassing is.


Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!
Volg Nefkens