Waar kunnen wij u mee helpen?


Nefkens Groningen is verhuisd!

afdrukken

Nefkens Groningen is verhuisd!

Per 24 september is Nefkens Groningen te vinden aan de Osloweg 147.

Met het nieuwe pand, gelegen aan knooppunt Euvelgunne op bedrijventerrein Driebond, is er een belangrijke investering in de toekomst van de mobiliteit gedaan. Bij de bouw van het pand is er alvast decennia vooruitgekeken. Er is ruim baan gemaakt voor de komst van elektrische auto's.

Ook op andere vlakken is het een pand van de toekomst. Op het dak zijn er 2100 zonnepanelen te vinden, die de gehele stroomvoorziening voor hun rekening nemen. Mede dankzij energiezuinige ledverlichting wordt het stroomverbruik gereduceerd. Daarnaast zijn warmtepompen van de nieuwste generatie geinstalleerd, wat betekend dat het pand operationeel is zonder gasvoorziening.

 

Ultieme service en transparantie

We gaan de klanten op een ultieme wijze bedienen. Bij binnenkomst van een auto voeren we allereerst een Vehicle Health Check uit in een speciale 'teststraat': Twee autobruggen waaraan technici voortdurend diagnoses stellen. Deze diagnoses van de staat van de auto koppelen we meteen terug aan de klant in een overzichtelijk digitaal rapport. Dit is een transparante werkwijze die extra inzicht en controle geeft aan de klant.

Verder worden de openingstijden verruimd; het is nu ook mogelijk om s'avonds de auto binnen te brengen voor onderhoud en reparatie. Nefkens Groningen is straks geopend van 07:00 tot 20:00.

Niet alleen in de werkplaats, maar ook in de showroom gaat Nefkens Groningen vernieuwend aan de slag. Naast de individuele merkbeleving van Peugeot, komt er veel ruimte voor gebruikte auto's! Met een gevarieerde voorraad van ruim 160 kwaliteitsoccasions kunnen onze occasionspecialisten de klant altijd optimaal bedienen.

 


Alle nieuwsberichten

Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens