Waar kunnen wij u mee helpen?


Nieuw pand Groningen

afdrukken

14 december 2017

Nefkens Peugeot gaf samen met Renault-dealer Terwolde aan Brands Bouwgroep BV de opdracht tot het bouwen van een gezamenlijk pand. Afgelopen september ging de schop de grond in.

 

Mobiliteit van de toekomst

Met het nieuwe pand, gelegen aan knooppunt Euvelgunne op bedrijventerrein Driebond, beogen we een belangrijke investering in de toekomst van de mobiliteit. Bij de bouw van ons pand kijken we alvast decennia vooruit. We maken bijvoorbeeld ruim baan voor de komst van meer elektrische auto’s. Peugeot komt binnen vijf jaar met zeven nieuwe elektrische modellen. Om de rijders van al die elektrische voertuigen optimaal te faciliteren, leggen we in totaal 44 laadpalen aan.

 

Duurzaam 3.0

Ook op andere vlakken wordt het een pand van de toekomst. Op het dak komen 2.100 zonnepanelen, die de gehele stroomvoorziening voor hun rekening nemen. Het pand wordt verder helemaal voorzien van energiezuinige led-verlichting. Daarnaast worden warmtepompen van de nieuwste generatie geïnstalleerd. Dat betekent dat het pand straks zonder gasvoorziening operabel is.

 

Ultieme service voor onze klanten

We gaan u op ultieme wijze bedienen. In het nieuwe pand voeren we samen met Terwolde Renault in een gezamenlijke werkplaats het onderhoud aan auto’s uit. Bij binnenkomst van uw auto voeren we allereerst een Vehicle Health Check uit in onze speciale ‘teststraat’. Uw auto komt op een van onze autobruggen te staan en er wordt meteen een diagnoses gesteld. Deze diagnose over de staat van de auto koppelen we direct aan u terug in een overzichtelijk digitaal rapport.

Verder komt er een volledig geautomatiseerde bandenwasmachine die uw banden na een bandenwissel volledig reinigt. Uw banden gaan dus schoon naar hun opslagplaats.

Tenslotte verruimen we onze openingstijden in Groningen; u kunt dan bijvoorbeeld ook uw auto al ’s avonds binnenbrengen voor onderhoud.

 

Oplevering medio 2018

Op dit moment is het terrein geëffend en liggen de eerste pijpleidingen in de grond. Nu begint de aannemer met de staalbouw en zien voorbijgangers het geraamte van het gebouw verrijzen. De oplevering is gepland halverwege 2018. We houden u uiteraard op de hoogte van de vorderingen van de bouw!

Bekijk hieronder dronebeelden van bouwplaats en omgeving. Deze zijn gemaakt op 1 december 2017.

 


Alle nieuwsberichten

Zoeken in voorraad

Zoeken in de voorraad


Volg Nefkens