Voorraad nieuwe Peugeot Boxer

Wilt u snel kunnen beschikken over uw gloednieuwe bedrijfswagen? Nefkens Peugeot, met vestigingen door heel Nederland, heeft altijd een voorraad nieuwe Peugeot's Boxer in de showroom staan. Dit zijn kant-en-klare modellen die u direct kunt bekijken en uitproberen tijdens een proefrit. Bovendien kunt u over deze modellen al binnen een afzienbare tijd beschikken.

De Peugeot Boxer is een zeer ruime bedrijfsauto die van alle gemakken en handigheden voorzien is, waardoor u uw klant optimaal kunt bedienen. Het laadvolume van van de Peugeot Boxer is maximaal 17 m3 en de laadruimte is maximaal 1,870 m breed. Een perfecte bedrijfsauto voor korte ritten in de stad, maar ook langere ritten over de snelweg. Lees meer over de Peugeot Boxer.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe Peugeot Boxer? Bekijk onze huidige voorraad, maak een afspraak en bezoek onze showroom. Schaf uw nieuwe Peugeot Boxer aan tijdens de Peugeot Professional Dagen t/m 26 september en profiteer van het bijzonder scherpe actietarief!

Toon filters

5 Beschikbare voertuigen