Voorraad nieuwe Peugeot Partner

De Peugeot Partner is al ruim 20 jaar een betrouwbare en populaire bedrijfswagen. Bovendien is deze bedrijfswagen bekroond tot 'International Van of the Year 2019'. De Peugeot Partner is een ruime bedrijfswagen die praktisch is ingericht. Het heeft een laadvermogen tot 800 kg en een laadvolume 3,7 m3. De cabine is moeiteloos te transformeren naar een professioneel kantoor met een handige schrijftafel. Daarnaast beschikt de cabine over 60 liter aan praktische opbergmogelijkheden. Lees meer over de Peugeot Partner.

U kunt op korte termijn beschikken over een nieuwe Peugeot Partner door te kiezen voor model uit de voorraad. Dit zijn kant-en- klare modellen die u binnen een afzienbare tijd in gebruik kunt nemen. Nefkens heeft altijd verschillende Peugeot's Partner standaard op voorraad. Bovendien heeft Nefkens showrooms door heel Nederland, waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt is.

Bekijk onze huidige voorraad, maak een afspraak en bezoek onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste bedrijfsauto voor uw bedrijf.

Toon filters

18 Beschikbare voertuigen