Waar kunnen wij u mee helpen?


Half Geld Weken

afdrukken

Meer Peugeot in uw Peugeot

T/m eind september krijgt u bij Nefkens MEER PEUGEOT IN UW PEUGEOT. U profiteert bij ons tijdelijk van 50% voordeel op de opties voor uw nieuwe Peugeot.

Een nieuwe Peugeot is standaard al goed uitgerust. Maar er blijven natuurlijk voldoende opties over om uw Peugeot nóg completer te maken. We kunnen ons voorstellen dat de keuze sneller gemaakt is als u maar de helft hoeft te betalen.

Onze actiemodellen

Wat denkt u bijvoorbeeld van een handige touchscreen met navigatie, climate control, praktische parkeerhulp of een mooi panoramadak? Of kies een van de vele andere opties voor de helft van de reguliere prijs.

Onze 50%-actie geldt onder meer op modellen van de Peugeot 108, 208 en 2008. Ook specifieke uitvoeringen van de Peugeot 308 en 508 komen in aanmerking voor de actie. Deze auto’s hebben we op voorraad. Kiest u een van deze actiemodellen, dan rijdt u volgende week al in uw nieuwe Peugeot!

Nú komen kijken

Klinkt goed, hè? Dat is het ook! Kom nu langs en maak een proefrit in uw favoriete Peugeot. We vertellen u dan alles over de mogelijke opties voor de halve prijs.

En handig om te weten: op zondag 17 september zijn veel van onze vestigingen geopend van 11.00 tot 16.00 uur. U bent dan van harte welkom in: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Baarn, Bunnik, Deventer, Groningen, Hilversum, Huizen, Naarden, Nieuwegein, Utrecht, Zeist en Zutphen.


KIJK IN ONLINE SHOWROOM >

 

CHECK ADRESSEN & OPENINGSTIJDEN >


Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!

Volg Nefkens