Citroën ë-Jumpy​

De Citroën ë-Jumpy is de ideale compagnon voor iedere ondernemer. Speciaal voor een hard werkende ondernemer als u is de volledig elektrische ë-Jumpy ontworpen. Het geperfectioneerde ontwerp van deze Citroën bedrijfswagen biedt talloze mogelijkheden op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, comfort en veiligheid.

Laat u verleiden door de stilte aan boord, een actieradius van tot wel 330 km* (WLTP), een laadvermogen tot 1.275 kg en een trekgewicht tot wel 1.000 kg. De volledig elektrische Citroën ë-Jumpy heeft het allemaal en staat altijd voor klaar.


Laat u verleiden door het vermogen van de ë-Jumpy bedrijfswagen.

Boek nu uw proefrit


Citroën ë-jumpy loading

Het ë-comfort van de ë-Jumpy

​De Citroën ë-Jumpy bedrijfswagen is leverbaar met 2 verschillende accupakketten:

  • 50 kWh-accupakket: met dit accupakket heeft u een actieradius van tot wel 230 km* (WLTP). Deze is beschikbaar op de XS, M en XL-modellen van de ë-Jumpy. 
  • 75 kWh-accupakket:​ met dit accupakket heeft u een actieradius van tot wel 330 km* (WLPT). Deze is beschikbaar op de M- en XL-modellen van de ë-Jumpy.

Met de efficiënte elektromotoren van Citroën rijdt u zowel relaxed als dynamisch naar uw bestemming. Met een motorvermogen van 100 kW (136 pk) en een constant beschikbare koppel van 260 Nm bent u zo weer onderweg. Dankzij de snellaadmogelijkheid laadt de Citroën ë-Jumpy in 30 minuten tot 80% vol. 

Met zijn formaat tot 1.90 meter (op alle XS- en M-modellen) is de ë-Jumpy toegankelijk voor parkeergarages. 


​​

Een maximaal laadvermogen

Doordat het accupakket van de Citroën ë-Jumpy is weggewerkt in het chassis van de bedrijfswagen, is er geen laadruimte verloren gegaan. Zo heeft de ë-jumpy:

  • Een laadvolume van 4,6 tot 6,6 m3
  • Een laadvermogen tot wel 1.275 kg
  • Een trekgewicht tot wel 1.000 kg

Verkrijgbaar in 3 lengtes

De volledig elektrische Citroën ë-Jumpy is verkrijgbaar in 3 verschillende maten:

  • ë-Jumpy XS: met een lengte van 4.60 m
  • ë-jumpy M: met een lengte van 4.95 m
  • ë-Jumpy XL: met een lengte van 5.30 m
Citroën ë-Jumpy magazijn