Waar kunnen wij u mee helpen?


Nieuwe Peugeot 508

afdrukken

Het is zo ver! De nieuwe Peugeot 508 staat vanaf nu te blinken in onze showrooms. Dit gloednieuwe model is nu al finalist bij de prestigieuze International Car of the Year-verkiezingen. We verwachten dat hij hoge ogen gaat gooien!

 

De radicale berline

De nieuwe Peugeot 508 weet meteen te verrassen door zijn energieke en imposante voorkomen. Met de leeuw in het midden van de grille en het 508-logo op de neus van de motorkap, is de 508 een eerbetoon aan 2 Peugeot-klassiekers, de Peugeot 504 en 504 coupé.

De kenmerkende verticale LED-dagrijverlichting met karakteristieke 'slagtanden' verleent de auto een sterke en exclusieve identiteit. De auto is 4,75 meter lang en heeft uitgebalanceerde dynamische lijnen. De portieren hebben elegante ramen zonder raamstijlen.

 

Hoogwaardig interieur

In het interieur ligt de nadruk op originaliteit en hoogwaardige kwaliteit. Het eerste dat opvalt is het zeer luxueus uitgevoerde dashboard: de Peugeot i-Cockpit®. Het head-up instrumentenpaneel is volledig naar wens instelbaar en bevindt zich boven het stuurwiel. Hiermee heeft u als bestuurder alle nuttige rij-informatie binnen zijn gezichtsveld.

De Peugeot 508 is verfijnd tot in de kleinste details. Hij is voorzien van hoogwaardige materialen, zoals stoelbekleding van leder en Alcantara en sierpanelen uitgevoerd in elegante, gestreepte Zebrano-houtlook.

 

Efficiënte motoren

De nieuwe Peugeot 508 is uitgerust met de nieuwe generatie Euro 6.d-TEMP-motoren PureTech en BlueHDi (met standaard SCR-technologie) met Best in Class CO2-emissiewaarden. Bij de benzinemotoren zien we twee nieuwkomers, de PureTech 180 S&S EAT8 en de PureTech 225 S&S EAT8. Er zijn vier dieselmotorisaties leverbaar. Een BlueHDi 130 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8; een BlueHDi 160 S&S EAT8 en een BlueHDi 180 S&S EAT8.

 

U ziet het onzichtbare

Het nieuwe Night Vision-systeem werkt met een infraroodcamera die levende wezens vóór de auto waarneemt in het donker of bij slechte zichtbaarheid. Het bereik van het systeem garandeert waarneming tot 250 meter met weergave van het gedetecteerde infraroodbeeld op uw digitale display. De auto ziet dus wat u zelf niet kan waarnemen!

 

Dit en veel meer

We kunnen nog veel meer vertellen over de geweldige capaciteiten van deze nieuwe radicale berline. Graag nodigen we uit langs te komen om hem zelf te ervaren!

 

bekijk voorraad 508 >

 

Proefrit aanvragen

 


Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!

Volg Nefkens