Peugeot NextGen Lions sponsorprogramma

13 februari 2020

NextGen Lions is een uniek sponsorprogramma waarmee Peugeot aanstormend tennistalent in Nederland ondersteunt. Ook Nefkens neemt hierin deel en trekt het sponsorprogramma door naar lokale tennisverenigingen.

De NextGen lions

Tallon Griekspoor, Botic van de Zandschulp, Tim van Rijthoven en Ryan Nijboer waren de eerste talenten die zich aansloten bij het NextGen Lions programma. Onlangs zijn ook toptennissers Robin Haase en Kiki Bertens toegevoegd aan de line-up van de Next Gen Lions.

ABN AMRO World Tennis Tournament

Van 8 tot en met 16 februari 2020 vindt het ABN AMRO World Tennis Tournament, het grootste nationale indoor tennisevent, plaats. Peugeot is als Official Partner hieraan verbonden.

Peugeot is op het toernooi aanwezig met de interactieve game 'Beat the NextGen Lions. Become King of The Court’. Hiermee kunnen bezoekers zich virtueel meten met het tempo en de slagkracht van de NextGen Lions.

Onze protegée: rolstoeltennisser Tom Egberink

Ook rolstoeltennisser Tom Egberink komt momenteel uit op het ABN AMRO tennistoernooi. Tom is 27 jaar en werd in zijn carrière al de jongste wereldkampioen dubbel bij de senioren. Niet veel later won hij Wimbledon. Dit jaar hoopt Tom zich te plaatsen voor de Paralympische Spelen, die van 25 augustus t/m 6 september 2020 in Tokyo plaatsvinden.

Tom wordt actief gesponsord door Nefkens Peugeot.

Sponsoring lokale verenigingen

Op het moment zetten wij samenwerkingen op met diverse lokale tennisverenigingen. Nefkens Peugeot gaat hen de komende tijd financieel ondersteunen. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws hierover.