De nieuwe Peugeot e-3008

Maak kennis met een gloednieuw design, een modern interieur en spectaculaire prestaties. 

De next-level elektrische fastback-suv 

De nieuwe Peugeot e-3008: verbazingwekkende verbeteringen.

De camouflage van de nieuwe Peugeot e-3008 mag eraf! Graag willen wij u voorstellen aan de gloednieuwe Peugeot e-3008. Deze next-level fastback-suv is van top tot teen vernieuwd en verbeterd ten opzichten van zijn voorganger die maar liefst 1.320.000 keer is verkocht. Daarnaast krijgt de nieuwe 100% elektrische Peugeot e-3008 een rijbereik tot 700 kilometer.  

De nieuwe Peugeot e-3008 is het eerste model dat gebruik maakt van het gloednieuwe STLA Medium-platform. Dit innoverende platform is ontworpen voor de best mogelijke prestaties. Dat komt tot uiting in het rijplezier, topprestaties en een actieradius tot maar liefst 700 kilometer.

Wilt u als eerste alle informatie ontvangen rondom de nieuwe Peugeot (e)-3008? Zorg dan dat u via de onderstaande button op de hoogte blijft.

Een modern interieur

Innovatie en moderne technologieën komen tot uiting bij de nieuwste versie i-Cockpit in de nieuwe Peugeot e-3008. Het grote 21 inch panoramische display zweeft boven het dashboard zodat u al de belangrijkste rij-informatie in één oogopslag kunt zien. 

De linkerkant van het display is voorzien van alle informatie met betrekking tot de snelheid, vermogen, rijhulpmiddelen en energietoevoer. De rechterkant voorziet u van een haarscherp touchscreen die zowel toegankelijk is voor u als bestuurder, als uw bijrijder. Hier kunt u het klimaat, navigatie, Apple Carplay of Android Auto mee besturen.

Dankzij het nieuwe zwevende panoramische 21 inch display in de nieuwe Peugeot Panoramic i-Cockpit, krijgt de Peugeot 3008 een modern karakter. Zijn moderne karakter wordt versterkt door de LED-sfeerverlichting met keuze uit 8 verschillende kleuren. Wat zorgt voor extra comfort tijdens het rijden en een luxe uitstraling.

Klaar voor de toekomst

Een ruime keuze aan aandrijflijnen, voor ieder wat wils.

De nieuwe 100% elektrische Peugeot 3008 wordt leverbaar met verschillende krachtige accupakketten. 

  • Kiest u voor de 73 kWh single motor dan krijgt u tweewielaandrijving, 210 pk met een actieradius tot 525 kilometer. 
  • De 73 kWh Dual Motor biedt u vierwielaandrijving, 320 pk en een actieradius tot 525 kilometer. 
  • Kiest u liever voor de Long Range? De 98 kWh Long Range biedt u tweewielaandrijving, 230 pk en een actieradius tot maar liefst 700 kilometer.

De nieuwe Peugeot 3008 komt er ook met een Hybrid en Plug-in Hybrid aandrijflijn. 

De nieuwe Peugeot e-3008 in beeld