De nieuwste modellen op een rijtje​

Ontdek ze hier

peugeot-2008-facelift-voorkant-1

Nieuwe Peugeot 2008

De populairste compact SUV van Peugeot is terug met een facelift. Het nieuwe model heeft een opvallend design met scherpe lijnen en een nog agressiever uitstraling. De meest opvallende exterieur update is te zien in de verlichting en de grille. Hier zien we aan de voorkant namelijk de nieuwe klauw verlichting & de nieuwe grille, waar het nieuwe Peugeot embleem trots in te zien is. Aan de binnenkant is de voornaamste verandering te zien in de grootte van het infotainmentsysteem. De E-2008 heeft de grootste verandering ondergaan, met een nieuwe elektromotor en een groter batterij-pack is dit getild tot verbluffende prestaties.


Ontdek 'm hier


​​

Peuegeot e-308 & e-308 SW

Nieuwe Peugeot e-308

Elektrificatie is een ontwikkeling die Peugeot niet aan zich voorbij laat gaan. Ook met de nieuwe Peugeot E-308 is uitgepakt. De auto heeft een actieradius van 412 km en kan in slechts 30 minuten worden opgeladen tot 80% van de capaciteit. Door de krachtige elektromotor weet je zeker dat je een soepele en stille rijervaring hebt. Ideaal voor dagelijks gebruik dus.

Wanneer je op zoek bent naar net wat meer ruimte dan de normale Peugeot 308 Berline, kun je eventueel kiezen voor een net wat grotere uitvoering, de Peugeot 308 SW. De wielbasis is net wat langer en het dak ligt net wat hoger.


Ontdek 'm hierNieuwe DS 3 kleuren voor en achterkant

Nieuwe DS 3 E-Tense

DS Automobiles kan natuurlijk niet achterblijven als het gaat om elektrificatie van hun modellenreeks. Dit hebben ze dan ook perfect weten vorm te geven bij hun nieuwe model: De DS3 E-tense. Een volledig elektrische variant van de DS3, met een actieradius van meer dan 402 km en een snelladende batterij-pack, welke de auto in slechts 30 minuten kan laden tot 80% van de capaciteit. De DS3 E-tense is een stijlvolle en milieuvriendelijke auto die geschikt is voor dagelijks gebruik. Met zijn opvallende design en luxueuze uitstraling is de DS3 E-tense een echte eyecatcher op de weg.

Met de nieuwe modellen hebben Peugeot, Opel en DS automobiles zich wederom overtroffen en laten hiermee zien dat ze voorop lopen op het gebied van design, technologie en duurzaamheid. We kunnen niet wachten de nieuwe modellen bij u te kunnen leveren en de showroom uit te zien rijden!


Ontdek 'm hiervernieuwde-peugeot-508-pse-nieuws-voorzijde

Nieuwe Peugeot 508

Ook de Peugeot 508 is binnenkort beschikbaar in een nieuw facelift model. Hierbij is duidelijk zichtbaar welke visie Peugeot heeft voor hun nieuwe modellen, namelijk luxe, elegantie en sportiviteit. De klauw verlichting op de voorkant, het nieuwe embleem en het laaghangende, sportieve design is een echte eye-catcher. Daarnaast zal de 508 ook te verkrijgen zijn in een plug-in hybrid-optie.

Heb je liever een stationwagen dan een sedan? Ga dan voor de nieuwe Peugeot 508 SW facelift. Net zo sportief, maar met een net iets andere carrosserie. Ideaal wanneer je net die extra ruimte nodig hebt.


Ontdek 'm hierOpel Astra Electric (+ Sports Tourer)

Opel Astra Electric

Opel heeft onlangs twee nieuwe volledig elektrische modellen geïntroduceerd: de Opel Astra Electric en de Opel Astra Sport Tourer Electric. De Opel Astra Electric biedt een indrukwekkende actieradius van 416 km, een topsnelheid van 160 km/u en een vermogen van 224 pk. 

De Opel Astra Sport Tourer Electric biedt dezelfde prestaties, maar met extra ruimte voor bagage. Beide modellen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en een modern interieur, inclusief een 10-inch touchscreen display. Deze modellen zijn een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en ruime elektrische auto.


Ontdek 'm hier