Overname Nefkens Hilversum en Naarden door Janssen Van Kouwen Automotive

Graag informeren wij u dat de activiteiten van Nefkens Hilversum en Naarden per 1 juni 2023 worden overgenomen door Janssen Van Kouwen Automotive. De reden voor deze overdracht vloeit voort uit de herstructurering van het dealernetwerk door  Stellantis, het moederbedrijf van o.a. Peugeot en Citroën. 

Wij willen u graag bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en waarderen uw loyaliteit en vertrouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat u in Janssen Van Kouwen een nieuwe betrouwbare partner heeft en zijn blij dat zij de partij zijn die onze activiteiten gaan voortzetten. We werken nauw samen met Janssen Van Kouwen om een soepele overgang te garanderen. Wij hebben het volste vertrouwen erin dat zij als ervaren partner aan al uw mobiliteitsbehoeften blijven voldoen.Wat verandert er voor u?

Voor de vestigingen Hilversum en Naarden zal er behalve een naamswijziging niets veranderen.

De services die u van Nefkens gewend bent worden door Janssen Van Kouwen uiteraard gewoon voortgezet en de voor u vertrouwde gezichten gaan allemaal mee.

Contact

Nogmaals hartelijk dank voor al uw vertrouwen in Nefkens en wij wensen u het allerbeste. Wij rekenen erop u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u naar aanleiding van deze pagina nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst.

U ontvangt binnenkort de eerste communicatie vanuit Janssen Van Kouwen. Indien u al contact op wilt nemen, is dat mogelijk via het klantcontactcentrum van Janssen Van Kouwen: 085-053 00 30 - hilversum@jvk.nl of naarden@jvk.nl“Uw gegevens zullen wij verstrekken aan Janssen Van Kouwen Automotive. voor het voortzetten van de dienstverlening aan u en het voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Meer informatie over uw rechten vanuit de AVG en hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring