update 1 juli 2020

Maak een proefrit in de nieuwe Peugeot e-208 of e-2008 SUV 'Première'

Deze nieuwe modellen beleven nu hun primeur in Nederland. De nieuwe e-208 is dit jaar al bekroond met de prestigieuze titel ‘Car of the Year 2020’. Ook de iets grotere Peugeot e-2008 SUV krijgt lovende kritieken.

Deze revolutionaire nieuwe modellen staan nu in de Première-uitvoering voor u klaar.

Beide nieuwe modellen staan garant voor een enorme dosis rijplezier en hebben de volgende eigenschappen:

 • krachtig rijden
 • soepel versnellen
 • geluidloos en schokvrij voortbewegen
 • comfortabel interieur met de i-Cockpit 3D
 • stijlvol uiterlijk
 • voordelig wat betreft de maandelijkse kosten

Voordelig elektrisch rijden

U profiteert van de volgende voordelen:

 • 100% elektrisch rijden betekent het voordeel van 0% CO2-uitstoot; het is een groene manier van autorijden.
 • Elektrische auto's hebben minder onderdelen die slijten dan benzine- en dieselauto's. Motor en remmen zijn bijvoorbeeld minder gevoelig voor slijtage. Dat betekent ook dat elektrische Peugeot's minder onderhoud nodig hebben.
 • Met een elektrische auto bent u klaar voor de toekomst: over 10 jaar zijn nieuwe benzine- en dieselauto's geschiedenis. Vanwege het Klimaatakkoord doet de overheid er alles aan om elektrisch rijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. U betaalt bijvoorbeeld geen wegenbelasting en aanschafbelasting BPM.

Voor zakelijke rijders

Voor particulieren

Wilt u van deze subsidie profiteren? Wees er dan snel bij, want er is maar beperkt budget vanuit de overheid: het komt erop neer dat er voor de aanschaf van 2500 auto's in Nederland subsidie kan worden aangevraagd. Op = op.

 • Om het extra aantrekkelijk te maken ontvangt u van ons voordeel in de vorm van €1000 Peugeot-premie bij aanschaf van een Première-uitvoering bovenop de overheidssubsidie.

Heeft u een vraag over elektrisch rijden?

 • Wat kost het om een elektrische Peugeot op te laden en hoe lang duurt dat?
 • Is een elektrische Peugeot ook een goede keuze als u geen laadpaal voor de deur heeft?
 • Welke uitvoering is een voordelige keuze als u wilt leasen?
 • Hoeveel onderhoud heeft een elektrische Peugeot nodig?
 • Van welke voordelen/regelingen kunt u gebruikmaken als ondernemer?
 • Wat is voordeliger voor u: kopen of private lease?

Op deze en al uw andere vragen over onze elektrische auto's hebben wij het antwoord:


Stel uw vraagInformatiepagina elektrisch rijden

Nefkens Peugeot 2008 SUV laden laadpaal

Maak een proefrit (ook vanuit huis mogelijk)

We kunnen moeilijk uitleggen hoe geweldig deze nieuwe elektrische modellen rijden. Dat moet u echt zelf ervarenMaak vrijblijvend een proefrit: vraag deze direct aan en start vanuit de showroom of uw huis.​

Over de Peugeot e-208

Dit onderscheidende model won dit jaar de titel Auto van het Jaar 2020. Een onafhankelijke jury van 59 auto-journalisten uit 23 landen riep de e-208 tot de auto met de beste prijs-kwaliteit verhouding van dit jaar. De robuuste Peugeot e-208 rijdt comfortabel, krachtig en zonder hinderlijke trillingen. In combinatie met het moderne design een geweldige auto om 100% elektrisch en zonder uitstoot te rijden.

Lees hier meer over dit model.

Over de Peugeot e-2008 SUV

Dit nieuwe model is een compacte en multifunctionele SUV met een innovatief, stoer design. Ervaar de geweldige rijeigenschappen van de elektrische e-Peugeot 2008 SUV: u rijdt krachtig, zuinig en stil. Neem plaats in de intuïtieve Peugeot i-Cockpit® 3D en ervaar het ultieme rijcomfort van de nieuwste Peugeot SUV.

Lees hier meer over dit model.

Over elektrisch rijden

Schaft u een elektrische auto aan, dan hoort u bij een groeiende groep Nederlanders die de overstap gemaakt hebben. Met de elektrische auto's van Peugeot rijdt u comfortabel, stil, krachtig en zonder uitstoot. De 100% elektrische Peugeot e-208 en e-2008 SUV staan voor innovatief design, hoogwaardige technologie én minimale belasting van het milieu.

Lees verder over elektrisch rijden in een Peugeot.