Waar kunnen wij u mee helpen?


Peugeot SUV-serie

afdrukken

30 januari 2018

Dit jaar startte voor Peugeot met de 3e winst op rij in de grote Dakar-rally. En misschien wist u het nog niet, maar ook alles wat Peugeot leerde tijdens de afgelopen Dakar-rally’s werd gebruikt bij de ontwikkeling van de Peugeot SUV’s. Drie keer het allerbeste. Wij hebben de nieuwe serie Peugeot SUV’s in huis.

Fraai design en praktische gebruiksmogelijkheden: de nieuwe Peugeot SUV-serie biedt u het beste van twee werelden. Compact maar ook ruim. Stoer maar ook luxueus. Krachtigmaar ook zuinig. Waar u ook woont, in de stad of in een landelijke omgeving, er is altijd een geschikte Peugeot SUV voor u en uw gezin. Bezoek onze showroom en ontdek onzeserie grensverleggende SUV’s.

De compacte Peugeot 2008 SUV

De compacte Peugeot 2008 SUV is in zijn klasse een onderscheidende auto. Door de fraaie materialen en verzorgde afwerking biedt deze compacte SUV een bijzondere rijervaring. De perfecte stads-SUV voor het hele gezin.

Ontdek peugeot 2008 suv >

 

De prijswinnende Peugeot 3008 SUV

In 2017 werd de Peugeot 3008 SUV verkozen tot Car of the Year. Met z’n pure design weet deze SUV sportiviteit en elegantie te combineren. Aan boord van de Peugeot 3008 SUV bevindt u zich in een hightech wereld waarin u geniet van intense rijsensaties. Deze SUV werd meer dan 30 keer onderscheiden met internationale prijzen.

Ontdek peugeot 3008 SUV >

 

De ruime Peugeot 5008 SUV

De Beste Nieuwkomer van 2018 is de prijs die werd toegekend aan de Peugeot 5008 SUV. En niet voor niets: dit is een imposante verschijning. In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Het interieur is modulair; wat wil zeggen dat u dit volledig naar eigen wens kunt indelen.

Ontdek peugeot 5008 SUV >

 

Ontdek deze top-SUV's bij ons! Kom snel bij ons langs en maak een grensverleggende proefrit.Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!

Volg Nefkens