Waar kunnen wij u mee helpen?


Voorkom ongelukken!

afdrukken

13 november 2017

 

Zodra de temperatuur onder de 8°C daalt, zijn winterbanden de meest veilige keuze. Met winterbanden heeft u optimaal grip op het wegdek dat tijdens de herfst en winter vaak verraderlijk glad kan zijn.

Hoe ziet een winterband er uit?

Winterbanden zijn gemaakt van een zacht soort rubber dat soepel blijft bij lage temperaturen. Ook hebben deze banden een verfijnd profiel; er zitten meer groeven in dan in zomerbanden. Verder bevatten winterbanden lamellen die zorgen dat modder en sneeuw makkelijk loskomen uit de band. Kortom, een winterband is gemaakt om uw grip op de weg optimaal te houden en uw remweg zo kort mogelijk te maken.

Ons assortiment

We hebben een breed assortiment winterbanden van gerenommeerde merken als Michelin, Continental, Goodyear en Bridgestone. Onze meest verkochte winterbanden zijn nu extra voordelig geprijsd.

Onze tarieven zijn all-in

Goed om te weten: de tarieven voor onze bandensets zijn all-in. Dat betekent inclusief onder meer velgen, montage, balanceren, wielgewichten en standaardventielen. Bovendien krijgt u van ons het eerste seizoen opslag in ons bandenhotel cadeau!

Veilig en voordelig

Rij dus veilig de winter in en profiteer van onze voordelige tarieven! Al vanaf 499 euro heeft u een complete winterbandenset!

 

Bekijk winterbanden & tarieven >


Alle aanbiedingen

Reageer op deze actie!

REageer op deze actie!

Reageer direct!

Volg Nefkens