Dangel bij Nefkens

Voor de vooruitstrevende ondernemer

De 100% elektrische Trek van Dangel bij Nefkens

Om alle werkzaamheden voor u als professional toegankelijker, makkelijker en duurzamer te maken introduceren wij de baanbrekende TReK van Dangel. Dit unieke 100% elektrische voertuig biedt toegang tot eerder moeilijk bereikbare locaties. Efficiënter werken en bijdragen aan een schonere omgeving gaan vanaf nu hand in hand. 

De Limited Slip zorgt voor een intelligente verdeling van het koppel wanneer een van de voorwielen zijn grip verliest. En doormiddel van de extra grote bodemvrijheid van 205 mm, trotseert dit voertuig moeiteloos landelijke en bosrijke wegen, zonder gehinderd te worden door obstakels. Hierdoor wordt veiligheid en comfort gegarandeerd op reguliere wegen. 

De Dangel TReK is verkrijgbaar op verschillende 100% elektrisch aangedreven compacte bestelwagens: Peugeot e-Partner, Citroën ë-Berlingo en Opel Combo-e. Vraag naar de mogelijkheden voor andere bedrijfswagens van Nefkens. 

Dangel 4x4

Met de 4x4 van Dangel is elke uitdagende klus zo geklaard. Avontuurlijke en professionele veldwerkers zoals u willen altijd de obstakels in het dagelijks leven de baas blijven. De 4x4 van Dangel zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor al uw bedrijfsactiviteiten op de snelweg, een zandpad, in sneeuw, blubber, vlakke en steilen wegen. 

De 4x4 van Dangel kent veel voordelen ten opzichte van een 'normale' bedrijfswagen. Zo heeft de 4x4 een aanzienlijk hogere vloerruimte, is zeer veelzijdig, voordelig & ecologisch en de aandrijving kan ingesteld worden met de 4x4-selectieknop.  

 

Wist u dat? 

Nefkens draagt actief bij aan de energietransitie en elektrificatie van voertuigen. Met onze laadoplossing en uitgebreide selectie elektrische voertuigen streven we naar een duurzame toekomst. Samen zetten we een stap richting een duurzame toekomst met innovatieve oplossingen en uitstekende service. 

Veelgestelde vragen