Eurorepar bij Nefkens

Met de Eurorepar autoservice biedt Nefkens onderhoud en reparatie voor een budgetprijs. 

Voordelig onderhoud bij Nefkens

Met de Eurorepar autoservice van Nefkens maakt u voordelig gebruik van het vakmanschap van onze monteurs bij u in de buurt. Zij voeren voor een budgetprijs een APK, reparatie of een onderhoudsbeurt aan uw auto uit. 

Speciaal voor alle automerken (met uitzondering van Peugeot, Citroën, DS Automobiles of Opel) biedt Nefkens ook de Eurorepar basisbeurt aan. Onze monteurs controleren uw auto dan uitvoerig op 28 belangrijke punten en verversen de olie en het oliefilter. De kosten vanaf €199 euro.

Plan uw Eurorepar onderhoudsbeurt of reparatie bij Nefkens Eurorepar Car Service in Doorn, Zeist, De Meern, Utrecht, Amersfoort, Nijkerk, Den Bosch of Oirschot

Nefkens X Eurorepar

€120 cashback op Michelin banden!

Bij Nefkens weten we dat de juiste banden essentieel zijn voor uw veiligheid op de weg. Daarom bieden we u, in samenwerking met Eurorepar, een unieke cashback korting aan:

Ontvang tot €120 terug bij aankoop van MICHELIN Toerisme en 4x4 banden!

Waarom Eurorepar bij Nefkens?

De Eurorepar autoservice is in handen van onze gekwalificeerde technici. Uiteraard maken ze alleen gebruik van originele en kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Deze vakmensen zijn getraind om onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle automerken. Heeft u dus een (tweede) auto van een ander merk dan Peugeot, Citroën, DS of Opel? Ook deze is welkom bij Nefkens.

Daarnaast profiteert u van: 
- 24 maanden garantie op Eurorepar-onderdelen
- betrouwbaar advies van onze gekwalificeerde autospecialisten
- meest voordelige prijzen
- transparantie over alle werkzaamheden 
- en een internationaal netwerk voor service aan uw auto

Wist u dat? 

Wist u dat u bij onze Eurorepar autoservice terecht kunt voor al uw gewenste diensten? En dat u twee jaar garantie krijgt op alle Eurorepar-onderdelen én de montage ervan? Denk aan APK, onderhoud, reparatie, airco, remmen, distributieriem, accu, uitlaat, banden en oliecontrole.

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​