Banden bij Nefkens

Goede banden zijn essentieel voor een veilige autorit. Nefkens adviseert  u over de beste banden voor uw auto.

Nefkens zorgt voor uw autobanden

Bij Nefkens vinden wij het belangrijk dat uw auto op de banden rijdt die het best bij uw auto passen. Daarom hebben wij altijd de best mogelijke banden voor uw Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat Professional, Jeep of Carver op voorraad. Het is van groot belang dat uw auto per seizoen van de juisten banden zijn voorzien. Wij verwisselen daarom graag en vakkundig uw winterbanden, zomerbanden of All-season banden.

Naast onze uitstekende bandenservice en bandenonderhoud, kunt u uw winterbanden of zomerbanden bij ons opslaan.  Wij laten u weten zodra de banden van uw Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat Professional, Jeep of Carver vervangen of gewisseld moeten worden. 

Plan gemakkelijk en snel via onderstaande button uw bandenwissel bij Nefkens. 

Waarom bandenwissel bij Nefkens?

Uw autobanden moeten voldoen aan de belangrijkste criteria. Voor uw veiligheid én die van uw passagiers en medeweggebruikers. Dat vinden we bij Nefkens vanzelfsprekend. Ons team van ervaren monteurs staat voor u klaar om u te adviseren over de beste banden voor uw auto. We gebruiken alleen hoogwaardige banden van gerenommeerde merken. Als u regelmatig onderhoud laat uitvoeren bij Nefkens en tijdig uw banden vervangt, verlengt u de levensduur van de banden. Een mooie manier om op de lange termijn geld te besparen!

Wist u dat? 

Wist u dat ook de spanning van uw autobanden van groot belang is voor de veiligheid en prestaties van uw auto? Een te lage bandenspanning kan leiden tot slechte bestuurbaarheid en verhoogde slijtage. Een te hoge bandenspanning vermindert juist de grip op de weg.

Wist u ook dat de bandencheck is inbegrepen in onze zomer- en winterchecks?

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​