Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Banden bij Nefkens

Goede banden zijn essentieel voor een veilige autorit. Nefkens adviseert  u over de beste banden voor uw auto.

Nefkens zorgt voor uw autobanden

Uw autobanden zijn het enige contactpunt tussen uw auto en de weg. Het is dus essentieel dat ze in goede staat verkeren. Vooral de conditie en profieldiepte van uw autobanden belangrijk voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Na verloop van tijd slijten uw banden, verliezen ze profiel en daardoor grip op de weg. Levensgevaarlijk! Wij raden u aan uw banden regelmatig te laten controleren. Zo blijft de grip en stabiliteit van uw auto goed. En dat draagt bij aan een betere wegligging en kortere remafstanden.

Waarom bandenwissel bij Nefkens?

Uw autobanden moeten voldoen aan de belangrijkste criteria. Voor uw veiligheid én die van uw passagiers en medeweggebruikers. Dat vinden we bij Nefkens vanzelfsprekend. Ons team van ervaren monteurs staat voor u klaar om u te adviseren over de beste banden voor uw auto. We gebruiken alleen hoogwaardige banden van gerenommeerde merken. Als u regelmatig onderhoud laat uitvoeren bij Nefkens en tijdig uw banden vervangt, verlengt u de levensduur van de banden. Een mooie manier om op de lange termijn geld te besparen!

Wist u dat? 

Wist u dat ook de spanning van uw autobanden van groot belang is voor de veiligheid en prestaties van uw auto? Een te lage bandenspanning kan leiden tot slechte bestuurbaarheid en verhoogde slijtage. Een te hoge bandenspanning vermindert juist de grip op de weg.

Wist u ook dat de bandencheck is inbegrepen in onze zomer- en winterchecks?

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​