Nefkens VIP

Een VIP van Nefkens profiteert van nóg meer voordeel. 

Profiteer als VIP bij Nefkens

Om u de beste service voor de laagste prijs te bieden, is er Nefkens VIP: onze service in abonnementsvorm waarmee u bespaart op autokosten. Als Nefkens VIP profiteert u van 10 voordelen. En dat voor maar 75 euro per jaar. Denk aan gratis pechhulp in heel Europa, gratis vervangend vervoer en gratis voorruitreparatie. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie is én blijft. En dat voor de laagste prijs. Sluit bij uw volgende werkplaatsafspraak ook Nefkens VIP af en profiteer! 

Alle voordelen van Nefkens VIP

Dit zijn alle voordelen voor onze Nefkens VIP’s:
- Pechhulp in Europa, inclusief woonplaatsservice
- Gratis vervangend vervoer bij onderhoud
- Gratis lampjes vervangen
- Gratis voorruitreparatie (ster)
- Gratis seizoenscheck
- Gratis controle bandenspanning en bandenreparatie
- Gratis controle en bijvullen vloeistoffen
- Gratis transparant digitaal inspectierapport
- Exclusieve Nefkens VIP-aanbiedingen
- 10 procent korting op originele accessoires

Wist u dat? 

Wist u dat Nefkens VIP van toepassing is op alle merken auto's, ongeacht de leeftijd, kilometerstand en het soort voertuig? Het maakt ook niet uit of de auto op naam staat van een particulier of bedrijf. Bent u benieuwd naar de algemene voorwaarden? Download hier de algemene voorwaarden. 

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​