Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Opel bij Nefkens

Voor ieder wat wils. Kies nu uw model!

ONTDEK ONS RUIME AANBOD

expand_more
expand_more
Toon 1.535 resultateneastfilter_listUitgebreid zoeken

Is uw auto aan onderhoud toe?

Plan vandaag nog een werkplaatsafspraak bij Nefkens. 
Altijd vertrouwd op weg!

Opel acties bij Nefkens

Nieuwe Opel Bedrijfswagens

Logistiek, transport, distributie? Krijg het voor elkaar, met de nieuwe bedrijfswagens van Opel. Bespaar alleen dit jaar nog tot wel € 20.000 BPM op een nieuwe bedrijfswagen.

Nefkens Acties

Business Deals Finale Weken

Profiteer nu nog van BPM-vrijstelling, hoge kortingen én 0% financial lease op uw nieuwe bedrijfswagen tijdens de Business Deals Finale Weken Nefkens. Wacht echter niet te lang, want de levertijden nemen toe!

Nefkens Outlet Deals

Welkom bij onze Nefkens Outlet Deals, waar rijplezier betaalbaarder is dan ooit! Bemachtig uw droomauto tegen ongeëvenaarde prijzen. Ontdek nu meer!

Opel Nieuws

Nieuwe Opel Grandland

De Opel Grandland is vernieuwd! Deze tweede generatie van  het Opel SUV-vlaggenschip is stijlvol, dynamisch, ruim en veelzijdig en wordt aangeboden met keuze uit geëlektrificeerde aandrijflijnen.

Nieuwe Opel Frontera

Guess who’s back? De nieuwe Opel Frontera keert niet alleen terug, maar wordt ook gelijk een stuk innovatiever, milieuvriendelijker en leuker om te rijden. Ontdek hem nu!

DE NIEUWE OPEL CORSA

Wat nou als er een auto bestaat die alles heeft wat u zoekt? Die duurzaam, sportief en veilig is én zonder gedoe? Maak kennis met de nieuwe Opel Corsa!

Nefkens Nieuws

Lancia bij Nefkens

Op vrijdag 7 juni 2024 is de komst van de Lancia Ypsilon feestelijk gevierd. Tijdens een VIP-event is de nieuwe premium Lancia vestiging in De Meern is de Ypsilon onthuld.

Overname Henri & Herman

Met trots kondigen wij aan dat Nefkens per 1 december 2023 de 8 vestigingen van Henri & Herman heeft overgenomen. Lees meer over wat dit betekend voor u.

OVERHEIDSSUBSIDIE 2024

Profiteer ook van de overheidssubsidie op 100% elektrische voertuigen bij Nefkens. Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte personenauto kunt u uw subsidie-aanvraag indienen.

OVERNAME VOS CITROËN DEN BOSCH

Nefkens de nieuwe Citroën-dealer in Den Bosch. Graag informeren wij u dat de activiteiten van Vos Den Bosch per 1 juli 2023 zijn overgenomen door Nefkens en wij per 1 augustus verhuizen naar Rietveldenweg 38.

NEFKENS VAKANTIETIPS

Ga zorgeloos en voorbereid op vakantie met de vakantietips en check van Nefkens! Wat zijn de regels in het buitenland en wat kunt uzelf checken? U leest het hier!

Nefkens 

al bijna 150 jaar uw mobiliteitsleverancier

Nefkens is mobiliteitsleverancier met vestigingen door heel Nederland. Nefkens is actief in de regio's Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Utrecht. Bij Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

Bovendien staat transparantie bij ons centraal. Dat merkt u direct wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Zo heeft u bijvoorbeeld met behulp van ons digitaal diagnoserapport de touwtjes in handen bij een reparatie. U ontvangt van ons een compleet, vakkundig en duidelijk adviesrapport en u bepaalt wat wij voor u repareren.

Van harte welkom!