Nieuws bij Nefkens

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws bij Nefkens.

Bekijk ons aanbodeast

Nefkens nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Nefkens, de verschillende vestigingen en over onze merken: Peugeot, Citroën, Opel, DS Automobiles, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat Professional, Jeep en Carver.

Overheidssubsidie 2024

Profiteer ook van de overheidssubsidie op 100% elektrische voertuigen bij Nefkens. Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte personenauto kunt u uw subsidie-aanvraag indienen.

Nieuwe Abarth 600e

De nieuwe Abarth 600e. Krachtiger & exclusiever dan ooit tevoren. Met 240 pk, high-performance specificaties en sportieve styling. Ontdek hem nu bij Nefkens!

Nieuwe Peugeot bedrijfswagens

Dit is de nieuwste generatie Peugeot bedrijfswagens. Maak kennis met de nieuwe Peugeot Partner, Peugeot Expert & Peugeot Boxer. Deze nieuwste generatie Peugeot bedrijfswagens geeft uw bedrijf een sterk imago en onderscheidt zich met een nieuw design

De nieuwe Opel Corsa

Wat nou als er een auto bestaat die alles heeft wat u zoekt? Die duurzaam, sportief en veilig is én zonder gedoe? Maak kennis met de nieuwe Opel Corsa!

De nieuwe Peugeot e-2008

De Peugeot e-2008 is helemaal terug, en hoe! Hij straalt nu meer kracht en zelfvertrouwen uit dan ooit tevoren. Kies voor stijl, kies voor vertrouwen: Allure is zelfvertrouwen.

De nieuwe Peugeot e-3008

Maak kennis met de gloednieuwe Peugeot e-3008. Laat u verbluffen door een gloednieuw design, een modern interieur en spectaculaire prestaties. Lees alles over de nieuwe Peugeot 3008.

Overname Vos Citroën Den Bosch

Nefkens de nieuwe Citroën-dealer in Den Bosch. Graag informeren wij u dat de activiteiten van Vos Den Bosch per 1 juli 2023 zijn overgenomen door Nefkens en wij per 1 augustus verhuizen naar Rietveldenweg 38.

Nefkens Vakantietips

Ga zorgeloos en voorbereid op vakantie met de vakantietips en check van Nefkens! Wat zijn de regels in het buitenland en wat kunt uzelf checken? U leest het hier!