Diensten
 

Gedreven door servicegerichtheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid biedt Nefkens meerdere diensten aan. Een overzicht:

Financieren / Nefkens Betaalplan

Een nieuwe auto of occasion kost een hoop geld. Daar zijn we ons bij Nefkens van bewust. Als er niet genoeg geld op uw spaarrekening staat en u toch een andere auto nodig heeft, is het Nefkens Betaalplan een mooie oplossing. Hiermee betaalt u de aanschafprijs van uw auto, of een gedeelte daarvan, binnen een vastgestelde tijd af. De kosten, zoals de rente, staan vast. U weet dus precies wat u moet betalen. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij. 

Nefkens Fleetsales

Ondernemers met een zakelijk wagenpark kunnen terecht bij Nefkens Fleetsales. Onze ervaren accountmanagers denken graag mee over uw mobiliteitsbehoefte en geven advies op maat. Handig: wij hebben alle mobiliteitsdiensten in eigen huis en werken samen met grote en kleinere leasemaatschappijen. En omdat we maar liefst 15 vestigingen hebben, profiteert u van onze landelijke dekking en centraal inkoopvoordeel.

Garanties


Bij Nefkens kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit personenauto’s en bedrijfswagens. Als u bij ons een auto koopt, controleren we uw aanwinst uitvoerig en maken we hem volgens de strengste dealereisen rijklaar. Wilt u toch extra zekerheid? Kies dan voor een van onze garantiepakketten. Afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en aandrijving van de auto bieden wij een pakket met aanvullende garanties op slijtagedelen, mobiliteitsgarantie en nog veel meer.

Verhuur | Shortlease

Stel: u heeft geen auto, maar voor een vakantie, verhuizing of zakelijke klus zou u er toch graag een gebruiken. Ook dan kunt u bij Nefkens terecht. We hebben een mooi wagenpark met allerlei jonge modellen van onze merken Peugeot, Citroën, DS en Opel. Personenauto’s en bedrijfswagens. Zelfs elektrische auto’s. Al deze voertuigen zijn beschikbaar voor shortlease (privé en zakelijk), verhuur en ons auto-abonnement.