Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Aircoservice bij Nefkens

Een gezond autoklimaat is belangrijk voor een prettige rit. Daarom heeft Nefkens een speciale aircoservice.

Uw airco altijd tiptop dankzij Nefkens

Een goed werkende airconditioning is van groot belang, niet alleen tijdens de zomermaanden. De airco in uw auto zorgt uiteraard voor een prettige temperatuur, maar vermindert ook de luchtvochtigheid en verbetert de luchtkwaliteit. Zo houdt u stof en pollen buiten de auto. 

Problemen in uw airconditioning zijn onprettig en kunnen voor gevaar zorgen tijdens het rijden. Als het te warm wordt in de auto, wordt u moe en vermindert uw concentratievermogen. Het is daarom belangrijk uw airco regelmatig te laten controleren.

Waarom een aircocheck bij Nefkens?

Bij Nefkens weten we hoe belangrijk het is dat uw airconditioningsysteem goed werkt. Onze gespecialiseerde monteurs voeren niet alleen een visuele inspectie uit, ze controleren ook het koelmiddelniveau, de druk van het systeem, de werking van de compressor en alle andere onderdelen. Ontdekken onze monteurs mankementen in de airconditioning van uw auto? Dan herstellen ze het direct. Want een goed onderhouden aircosysteem zorgt voor een prettig en comfortabel autoklimaat en helpt de levensduur van uw airco te verlengen. Zo wordt de kans op onnodige reparatiekosten in de toekomst een stuk kleiner.

Wist u dat? 

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. 

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​