Ruitschade? Nefkens helpt u graag!

UW PARTNER VOOR SNELLE RUITSCHADEHERSTEL

Uw autoruit altijd netjes gerepareerd bij Nefkens

Heeft u een sterretje in uw voorruit dat precies in uw zicht zit? Dat kan erg vervelend zijn. Wij raden u aan om de ruit zo snel mogelijk te laten repareren, omdat een sterretje door temperatuurschommelingen gemakkelijk kan uitgroeien tot een barst. Een barst vermindert uw zicht en kan gevaarlijke situaties tijdens het rijden veroorzaken. Gelukkig kunt u bij Nefkens eenvoudig online een afspraak maken om uw autoruit te laten herstellen. Wacht niet langer en plan direct uw afspraak!

Uw ruitschade laten herstellen

Als de schade aan uw voorruit kleiner is dan een muntstuk van twee euro, wat overeenkomt met ongeveer 2,6 cm, dan is de kans groot dat reparatie mogelijk is en vervanging niet nodig is. Bij Nefkens kunt u altijd vertrouwen op reparatie of vervanging volgens fabrieksvoorschrift, met gebruik van originele onderdelen. Daarnaast garanderen we een snelle en professionele service, zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Maak daarom vandaag nog eenvoudig online een afspraak voor het herstellen van uw autoruit.

Wat kost ruitreparatie bij Nefkens?

Als uw verzekering ruitschade dekt, wordt de reparatie vaak kosteloos uitgevoerd! Mocht u echter geen dekking hebben, dan varieert de prijs van de reparatie afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en locatie van de schade en het type voertuig. Voor een exacte prijsopgave die aansluit bij uw situatie, nodigen we u uit om direct contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u snel en deskundig van dienst te zijn, zodat u spoedig weer veilig de weg op kunt. 

Uw autoruit laten vervangen

Als uw auto ruitschade heeft die groter is dan een muntstuk van twee euro, is reparatie niet langer een optie. Dit geldt vooral bij een aanzienlijke barst of beschadiging aan de zij- of achterruit, waarbij vervanging van de autoruit noodzakelijk is. Niet alleen kan een grote beschadiging uw zicht tijdens het rijden beperken, het kan er ook voor zorgen dat uw auto niet door de APK komt. Om de veiligheid tijdens het rijden te waarborgen, is het cruciaal dat de autoruit zo snel mogelijk wordt vervangen. Dit kunt u eenvoudig zelf online regelen door het inplannen van een werkplaatsafspraak.