Seizoenscheck bij Nefkens

Dankzij de seizoenscheck van Nefkens gaat u elk jaargetijde veilig de weg op. 

De seizoenen door met Nefkens

Door het jaar heen krijgt uw auto te maken met allerlei weersomstandigheden. Van ijzige kou en gladde wegen in de winter naar tropische temperaturen en een heet wegdek in de zomer. Het is belangrijk om uw auto hier zo goed mogelijk op voor te bereiden. Dankzij onze seizoenscheck presteert uw auto onder alle weersomstandigheden optimaal. Bij Nefkens kennen we drie seizoenchecks: de zomercheck, de vakantiecheck en de wintercheck. Zorg ervoor dat uw auto in de lente een zomercheck en/of een vakantiecheck krijgt en in de herfst een wintercheck.

Waarom een seizoenscheck bij Nefkens?

Bij Nefkens weten we precies hoe we uw auto moeten voorbereiden op de seizoenen. Onze gespecialiseerde monteurs zijn op de hoogte van eventuele technische updates, terugroepacties of speciale procedures die van toepassing zijn op uw auto. Ze staan het hele jaar voor uw klaar.  

Wist u dat? 

Wist u dat een seizoenscheck van groot belang is voor u en uw passagiers? Door het controleren van de remmen, banden en verlichting blijft uw auto veilig en betrouwbaar.

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​