Nefkens anno nu

Samen vooruit. Dat is ons streven.

Wij zijn Nefkens


Wij bieden de mobiliteit die u nodig heeft. Want wij willen vooruit. Samen vooruit met onze klanten. Dat blijkt wel uit onze rijke bedrijfshistorie. We bestaan niet voor niets al bijna 150 jaar. We hebben een passie voor ondernemen, een passie voor onze klanten. We zijn betrouwbare, betrokken en servicegerichte vakmensen die hoge kwaliteit producten en diensten leveren. En we lopen voorop: we innoveren en spelen in op actuele ontwikkelingen.

Wat betekent dat voor u?


We doen er alles aan om onze klanten zich thuis te laten voelen bij de Nefkens-familie. Nu en in de toekomst. Daarom kunt u voor alles rondom mobiliteit bij ons terecht. Privé en zakelijk. Door onze landelijke dekking profiteert u van centraal inkoopvoordeel en lokale service. We staan altijd voor u klaar, met service en onderhoud, schadeherstel, laadoplossingen, mobiliteitsanalyses, verhuur, leaseproducten, financieringen en meer.

Onze rijke historie


Samen vooruit, dat begon al in 1878. In dat jaar start molenaar Jan Nefkens in Amersfoort een bedrijf in de verkoop van schrijfmachines, rijwielen en later ook automobielen. Zijn ‘reparatie-inrichting’ groeit dankzij zijn zoons Piet en Antoon uit tot dé Peugeot-importeur van Nederland en uiteindelijk de complete mobiliteitsleverancier die we nu zijn. Onze rijke historie, daar zijn we trots op. Daarom nemen we u graag mee terug in de tijd. 

Emil Frey Nederland

Nefkens is onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive-retailorganisaties van Nederland. Zij vertegenwoordigen 18 automerken vanuit meer dan 60 locaties. Op zijn beurt is Emil Frey Nederland weer onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group, een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot de grootste automotive-onderneming in Europa.