Acties bij Nefkens

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties bij Nefkens en uw favoriete merken.

Nefkens acties

Op deze pagina vindt u de laatste acties van Nefkens en onze merken: Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Jeep & Carver.

Nefkens Business Deals

Bent u op zoek naar belastingvoordeel op een nieuwe bedrijfswagen van Peugeot, Citroën, Opel of Fiat Professional? Grijp dan nu uw kans tijdens de Business Deals bij Nefkens. Het is echter belangrijk om niet te lang te wachten, want de levertijden nemen toe!

Citroën Business Days

Tijdens de Citroën Business Days profiteert u van 0% rente bij Financial Lease op geselecteerde Citroën bedrijfswagens. Ontdek nu voordelen voor uw bedrijf!

Peugeot Power of Choice

Bepaal hoe uw ideale rijervaring eruitziet. De keuze voor uw droom-auto ligt volledig in uw handen, van model tot aandrijving. Ontdek de power of choice!

DS For You

Tijdens onze actiedagen ontvangt u leuke extra's bij aanschaf, financiering of het leasen van een DS model naar keuze. Ontdek snel meer!

Citroën Electric Days

Het zijn de Citroën Electric Days en dat betekent dat u profiteert van extra voordeel op een nieuwe Citroën uit voorraad! Op onze volledig elektrische uitvoeringen loopt dit voordeel op tot wel € 5.900. Ontdek het nu!

Alfa Romeo Italian Weeks

Maak kennis met de Alfa Romeo Tonale, Giulia of Stelvio en ontdek de pracht van Italië. Tijdens een proefrit ervaart u zelf wat een echte Alfa Romeo zo onweerstaanbaar maakt. Ontdek de voordelen nu!

Jeep Avenger - Freedom of Choice

Met de Jeep Avenger rijdt u niet alleen een auto; u betreedt een wereld waar vrijheid, avontuur en functionaliteit samenkomen. Kies voor de benzine-, de nieuwe hybrid- of de 100% elektrische variant. Ontdek ze nu!

Citroën take & go days

Geniet tot eind maart van korting op onze voorraadmodellen en stap extra voordelig in een Citroën. Benieuwd voor welke prijs u in een nieuwe Citroën kan stappen?