Nefkens Mobiliteitsscan

Samen op weg naar duurzame mobiliteit!

Bouw aan een duurzame toekomst met de Nefkens Mobiliteitsscan!

Bent u een ZZP'er, MKB'er of wagenparkbeheerder die graag wil bijdragen aan een duurzamere toekomst? Maar heeft u geen idee waar te beginnen? Dan bent u bij Nefkens aan het juiste adres. Onze Mobiliteitsscan is de eerste stap naar een efficiënter en duurzamer zakelijk wagenpark, en wij begeleiden u stap voor stap op weg naar een duurzamere mobiliteit.

Maak kennis met ons fleetsales-team!east

Wat is een Mobiliteitsscan?

Het verduurzamen van uw zakelijk wagenpark kan een uitdagende taak lijken. Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals de juiste voertuigen kiezen, laadinfrastructuur implementeren, brandstofverbruik verminderen en CO2-uitstoot compenseren. Onze Mobiliteitsscan biedt u een gedetailleerde analyse van uw huidige situatie en geeft u inzicht in mogelijke verbeteringen.

Wat kost een mobiliteitsscan?

Bij Nefkens geloven we dat duurzaamheid toegankelijk moet zijn voor alle bedrijven. Daarom bieden wij onze Mobiliteitsscan geheel kosteloos aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten of verrassingen achteraf. Ons doel is om u te helpen bij het verduurzamen van uw zakelijk wagenpark zonder financiële drempels.

Hoe gaat een mobiliteitsscan in zijn werk?

Wilt u het meeste halen uit uw wagenpark en mobiliteitsstrategie? Ontdek de kracht van een mobiliteitsscan, een gestructureerde aanpak die uw mobiliteitsbehoeften nauwkeurig analyseert en optimaliseert.

Consultatie

Stap één van onze mobiliteitsscan begint met een grondige consultatie. Onze experts werken nauw met u samen om een diepgaand inzicht te krijgen in uw huidige wagenpark en mobiliteitsbehoeften. Dit stelt ons in staat om de juiste aanpak te bepalen die aansluit bij uw specifieke situatie.

Data-analyse

Vervolgens gaan we over tot de data-analyse. We verzamelen en analyseren een breed scala aan gegevens over uw wagenpark, waaronder brandstofverbruik, rijpatronen en voertuigspecificaties. Door deze gegevens te analyseren, kunnen we patronen identificeren en kansen voor optimalisatie ontdekken.

Rapportage

Na de data-analyse stellen we een uitgebreid rapport op. Dit rapport bevat gedetailleerde aanbevelingen voor het optimaliseren van uw mobiliteitsstrategie, gebaseerd op de verzamelde gegevens en onze expertise. Deze aanbevelingen zijn gericht op het verbeteren van de efficiëntie, kostenbesparingen en het verduurzamen van uw wagenpark.

Implementatieplan

Tot slot helpen we u bij het ontwikkelen van een concreet implementatieplan. Dit plan omvat specifieke stappen die u kunt nemen om de aanbevelingen uit te voeren en uw mobiliteitsstrategie te optimaliseren. Of het nu gaat om het upgraden van voertuigen naar meer milieuvriendelijke opties of het implementeren van nieuwe mobiliteitsoplossingen, wij begeleiden u stap voor stap naar een succesvolle uitvoering.

Auto's op een groot parkeerterrein

Wat zijn de voordelen van een mobiliteitsscan?

Waarom zou u kiezen voor een mobiliteitsscan? Ontdek de vele voordelen die deze strategische analyse met zich meebrengt en bereid uw organisatie voor op een duurzame, kostenefficiënte toekomst.

  • Duurzaamheid: Door een Mobiliteitsscan uit te laten voeren, kunt u ontdekken hoe u uw wagenpark kunt verduurzamen en bijdragen aan een schonere toekomst.
  • Kostenbesparing: Het optimaliseren van uw mobiliteitsstrategie kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn, bijvoorbeeld door het verminderen van brandstofverbruik en onderhoudskosten.
  • Compliance: Met de toenemende regelgeving op het gebied van emissies en duurzaamheid, helpt een Mobiliteitsscan u om te voldoen aan de wettelijke vereisten en mogelijke boetes te voorkomen.
  • Reputatie: Door te laten zien dat u actief bezig bent met het verduurzamen van uw wagenpark, kunt u uw reputatie verbeteren en klanten aantrekken die waarde hechten aan duurzaamheid.

Nefkens: uw vertrouwde partner in duurzame mobiliteit

Wilt u meer weten over hoe onze Mobiliteitsscan uw zakelijk wagenpark kan verduurzamen? Maak dan nu een afspraak met ons ervaren fleetsales-team. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf. Samen kunnen we een positieve impact maken op het milieu en uw bedrijfsresultaten verbeteren.