Mobiliteits­scan wagenpark

Nefkens biedt een gratis mobiliteitsscan van uw wagenpark.

Een duurzamer wagenpark

Steeds meer bedrijven willen hun wagenpark verduurzamen. Een goede en noodzakelijke ontwikkeling. Maar hoe pakt u dat aan? Want van de ene op de andere dag overstappen op elektrische wagens is onmogelijk. De eerste stap: onze gratis mobiliteitsscan. Wij nemen uw huidige wagenpark onder de loep, geven advies over uw leaseregelingen en doen een voorstel voor het verduurzamen van uw wagenpark. 

Onze gratis mobiliteitsscan

Onze mobiliteitsexperts scannen uw wagenpark: wat voor soort personenauto’s en bedrijfswagens rijden rond? Hoeveel kilometers worden er per dag en per jaar gereden? En wat is de bedrijfsvisie op het gebied van duurzaamheid? Vervolgens presenteren zij de meest optimale samenstelling van uw wagenpark, rekening houdend met brandstofkosten, flexibele mobiliteit en duurzaamheid. Ons voorstel bespaart u een hoop geld én vermindert de CO2-uitstoot van uw bedrijf. Win-win!

Fleetsales van Nefkens

Wilt u de uitkomsten van onze mobiliteitsscan zo snel mogelijk realiseren? Dan kunt u terecht bij het ervaren team van Nefkens Fleetsales. Wij hebben alle mobiliteitsdiensten in eigen huis en werken samen met diverse grote en kleinere leasemaatschappijen. Dankzij onze 20 vestigingen profiteert u van onze landelijke dekking en centraal inkoopvoordeel. Zo krijgt u altijd de scherpste offerte. 

2024: VAKMANSCHAP IN 20 VESTIGINGEN

Van een molenaar in zijn ‘reparatie-inrichting’ is Nefkens uitgegroeid tot een bloeiende mobiliteitsleverancier met 20 vestigingen in de regio’s Amersfoort, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. We hebben bijna 150 jaar ervaring. Dat ziet u terug in ons vakmanschap, de kwaliteit die we leveren en onze betrokkenheid bij onze klanten. We willen dat u zich thuis voelt bij de Nefkens-familie. We willen samen vooruit, nog eens 150 jaar.