Schadeherstel bij Nefkens

Nefkens is een erkend schadeherstelbedrijf voor Peugeot, Citroën, DS en Opel.

Nefkens verhelpt schade aan uw auto

Voor snel en vakkundig herstel van schade bent u bij Nefkens aan het juiste adres. We zijn een erkend schadeherstelbedrijf voor Peugeot, Citroën, DS en Opel. Van complexe schade en velgschade tot parkeerschade en gescheurde bekleding: we repareren het allemaal. 
Nefkens is 24/7 bereikbaar voor het opnemen van uw schademeldingen. Zo zijn alle zorgen direct in goede handen. Tijdens het herstellen van de schade kunt u gebruikmaken van gratis vervangend vervoer.

Waarom uw schade laten herstellen bij Nefkens?

Nefkens is een erkend schadeherstelbedrijf: we voeren alle reparaties uit volgens de geldende fabrieksnormen. Tijdens het herstellen van de schade maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Zo houdt u uw resterende fabrieksgarantie en restwaarde. Bij Nefkens krijgt u 4 jaar garantie op het schadeherstel. Uiteraard voldoen onze reparaties aan de keurmerken Erkend Duurzaam Plus en BOVAG.

Wist u dat? 

Wist u dat wij de afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij rechtstreeks regelen? Dat scheelt u een hoop werk.

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​