Financieren

Wij staan voor u klaar met uw financieringsvraagstuk. Waar? U komt gewoon naar een van onze showrooms.

Betaalplan van Nefkens


Wij gunnen iedereen een nieuwe auto of occasion. Ook als u het aankoopbedrag niet in één keer kunt ophoesten. Het Betaalplan van Nefkens is een mooie oplossing. Hiermee betaalt u de aanschafprijs van uw auto, of een gedeelte daarvan, binnen een vastgestelde tijd af. De kosten, zoals de rente, staan van tevoren vast. U weet dus precies waar u aan toe bent. Voor het afsluiten van de financiering hoeft u niet naar de bank. U komt gewoon naar een van onze showrooms.

De voordelen van Betaalplan

  • Altijd een passend financieringsvoorstel voor uw nieuwe auto of occasion
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen op financieringen
  • Altijd de beste service en mobiliteit
  • Alles in één keer geregeld door Nefkens

Twee soorten aflopend krediet


In samenwerking met Stellantis Financial Services bieden we twee soorten aflopend krediet: Nefkens Betaalplan en Nefkens Betaalplan met restantbetaling. Bij de eerste optie betaalt u elke maand een vast bedrag. Na de laatste betaling is de auto helemaal van u. Omdat wij zeker weten dat u de eigenaar wordt, doen we u een mooie aanbieding. Bij optie twee betaalt u ook elke maand een vast bedrag, maar lost u uiteindelijk niet het hele bedrag af. Dit restant kunt u betalen of u kunt uw auto inruilen (eerlijk is eerlijk: de auto is dan meestal meer waard dan het restant). 

Hoeveel kunt u lenen?


Hoeveel u kunt lenen, hangt af van uw financiële situatie. Wij houden rekening met de inkomsten van u en uw eventuele partner, de hoogte van uw huur of hypotheek, uw andere vaste lasten, uw contract bij uw werkgever en natuurlijk de auto die u op het oog heeft. En dan zijn er nog een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Elke overeenkomst vermelden we bovendien bij Bureau Krediet Registratie (BKR). Voor uw en onze zekerheid checken we ook welke leningen u heeft lopen, welke leningen u al heeft afgelost en of u betalingsachterstanden heeft.