Waxoyl bij Nefkens

Voor de beste bescherming van uw auto gebruikt Nefkens de hoogwaardige producten van Waxoyl. 

Perfection in protection met Waxoyl bij Nefkens

Voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw auto is het belangrijk dat het exterieur beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan steenslag, hars uit bomen, uv-straling, zandstraling, zure regen en strooizout. Bij Nefkens werken we daarom met Waxoyl, een serie hoogwaardige producten voor de bescherming van uw auto.

Waarom Waxoyl bij Nefkens?

Bij Nefkens kunt u kiezen uit meerdere Waxoyl-behandelingen: keramische coating, lakverzegeling, bekledingsbescherming, desinfectiebehandeling, velgenzegeling of een bodembescherming. Weten welke bescherming uw auto nodig heeft? Vraag het onze monteurs. Zij vertellen graag welke Waxoyl-behandeling het beste op uw wensen aansluit.

Wist u dat? 

Wist u dat de producten van Waxoyl de lak van uw auto langdurig beschermen? De waxlaag vormt een barrière tussen de lak en vocht, vuil en uv-straling. De auto is ook makkelijker schoon te maken, omdat het vuil zich minder goed aan de lak hecht.

Wist u dat de meeste producten van Waxoyl milieuvriendelijk zijn? Veel Waxoyl-producten zijn op waterbasis en bevatten geen schadelijke chemicaliën die het milieu aantasten.

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​