Reparatie bij Nefkens

Niemand zit te wachten op een reparatie aan zijn auto. Nefkens verkleint het leed met scherpe tarieven en uitstekende service.

Uw auto altijd netjes gerepareerd bij Nefkens

Ai, er gaat een ongewenst lampje branden in het dashboard van uw auto. In de meeste gevallen betekent dit dat er een reparatie nodig is. Voor uw veiligheid en comfort is het belangrijk om het lampje niet te negeren. Breng uw auto zo snel mogelijk naar een van onze vestigingen voor reparatie.

Waarom uw reparatie bij Nefkens?

Bij Nefkens gaat veiligheid boven alles. Daarom willen we niet dat u te veel betaalt voor reparaties aan uw auto. Wij hanteren scherpe tarieven en u kunt rekenen op uitstekende service, kwaliteit en garanties. Voor kleine, spoedeisende reparaties hoeft u geen afspraak te maken. Hiermee mag u direct langskomen bij één van onze vestigingen. We kijken wat er aan de hand is en plannen de reparatie zo snel mogelijk in. Onze reparaties worden uitgevoerd door een team ervaren monteurs die merkgespecialiseerd en kundig zijn. Uiteraard maken zij gebruik van hoogwaardige onderdelen met garantie.

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​