Auto accu bij Nefkens

Met de accucheck van Nefkens blijft de accu van uw auto in goede staat.

De accu van uw auto altijd in goede staat bij Nefkens

De accu is een belangrijk onderdeel van het elektrische systeem van uw auto. Het voorziet verschillende systemen van de auto van stroom, zoals de startmotor, de verlichting van de auto, airconditioning, audioapparatuur en andere belangrijke elektronische onderdelen. Een versleten of kapotte accu veroorzaakt problemen. Het is dus goed om de accu van uw auto regelmatig te laten controleren.

Waarom een accucheck bij Nefkens?

Het is belangrijk dat uw accu in goede staat is én blijft. Daarom biedt Nefkens de accucheck aan. Onze gespecialiseerde technici controleren dan het elektrolytniveau en de laadstatus en maken de aansluitingen schoon voor een goede elektrische verbinding.
Accu’s hebben een beperkte levensduur en moeten na verloop van tijd worden vervangen. Het is lastig in te schatten hoe lang een auto-accu meegaat. Wilt u een goede indicatie van de toestand van uw accu? Laat deze dan controleren bij Nefkens.

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​