Nefkens & 
Alpe d'HuZes

Voor het 10e jaar op rij sponsor van stichting Alpe d'HuZes

 

 

Al 10 jaar samen de Alpe d'HuZes op

Het is weer bijna zover: de start van de Alpe d’HuZes. Alpe d’Huzes; daar heeft u vast wel eens over gehoord of gelezen. Tijdens dit unieke en sportieve evenement wordt er zo veel mogelijk geld ingezameld voor onderzoek naar kanker. Maar niet alleen voor het onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Er wordt tegelijkertijd geld ingezameld voor de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

De Alpe d’HuZes wordt door de deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend beklommen. De weg naar de top van de Franse berg telt 21 bochten, is 14,5 kilometer lang en heeft een gemiddelde stijging van 7,9%. Alle deelnemers hebben als doel om de finish, die zich op 1100 meter hoogte bevindt, te bereiken.

Bij Nefkens zijn wij meer dan een leverancier van mobiliteit op maat. Wij zetten ons graag in voor mooie initiatieven zoals Alpe d’HuZes. Daarom sponsort Nefkens dit jaar voor het 10e jaar op rij auto’s aan de Alpe d’HuZes. Deze rijden vervolgens de berg op en af om spullen, fietsen en deelnemers te vervoeren. Onze auto’s vertrekken daarom richting de bekende berg in Frankrijk.

Wilt u doneren? Dat kan via onderstaande button. 

De Peugeot 5008 SUV & alfa romeo stelvio

Nefkens levert deze editie van Alpe d'HuZes, 10 gloednieuwe Peugeot's 5008. De Peugeot 5008 SUV is modern en robuust en is dé SUV met maar liefst 7 zitplaatsen. Deze ruime SUV gaat soepel, comfortabel maar met veel kracht de bergpassen van de Alpe d'HuZes betreden. 

Turbomotoren met Mild-Hybrid technologie leveren krachtige prestaties met een verrassend laag verbruik, mede dankzij het lichte gewicht van de 5008 SUV. 

Dit zorgt ervoor dat deze ruime SUV van Peugeot ultiem comfort biedt, krachtige prestaties levert en een moderne indruk achterlaat. 

De organisatie zal tijdens de Alpe d'HuZes in de Peugeot 5008 SUV rijden. En het koersteam zal in de sportieve Italiaanse Alfa Romeo Stelvio rijden. 

Ontdek de Peugeot 5008 SUV en de Alfa Romeo Stelvio via de onderstaande button.

Veelgestelde vragen over de Alpe d'HuZes

Meer weten over de Alpe d'HuZes? Lees hier veelgestelde vragen rondom het unieke evenement 'Alpe d'Huzes'.