Service en Onderhoud

Digitaal diagnoserapport

Bij Nefkens staat uw rijcomfort centraal. U kunt bij ons terecht voor gedegen onderhoud. Daarbij vinden wij transparantie ontzettend belangrijk. Aan de hand van het digitaal diagnoserapport controleren we uw auto. U krijgt een overzichtelijk rapport over de staat van uw auto. Met dit rapport bepaalt u in overleg met ons welke werkzaamheden wij uitvoeren. Hiermee heeft u inzicht en kunt u op een doordachte manier kiezen voor verder onderhoud of verdere reparatie.

Vakkundige medewerkers

Onze professionele monteurs zijn door Peugeot opgeleid en hebben een enorme schat aan kennis en ervaring. Wij werken altijd volgens strenge fabrieksvoorschriften en met hoge kwaliteit onderdelen. Daarmee is uw auto bij Nefkens in de beste handen.

Nefkens staat voor GRIP op onderhoud aan uw auto

Garantie Voor ons staat kwaliteit voorop. Het is voor ons van groot belang dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw auto. Garantie zorgt voor grip op de kwaliteit van uw auto.
Reparaties Mocht uw auto een kleine, spoedeisende reparatie nodig hebben, dan kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Met (urgente) reparaties heeft u grip op de betrouwbaarheid van uw auto.
Inspectie Grondig onderzoek van uw auto is de basis voor alle onderhoud en reparaties. Wij inspecteren uw auto aan de hand van onze Vehicle Health Check. Hiermee krijgt u grip op het onderhoudsadvies over uw auto.
Periodiek onderhoud Strikte fabrieksvoorschriften hanteren we bij het onderhoud aan uw auto. Periodiek onderhoud staat voor onderhoud uitgevoerd op de juiste momenten volgens de juiste regels. Dit zorgt voor grip op de kosten en duurzaamheid van onderhoud aan uw auto.