Service en Onderhoud

Digitaal diagnoserapport

Bij Nefkens staat uw rijcomfort centraal. U kunt bij ons terecht voor gedegen onderhoud. Daarbij vinden wij transparantie ontzettend belangrijk. Aan de hand van het digitaal diagnoserapport controleren we uw auto. U krijgt een overzichtelijk rapport over de staat van uw auto. Met dit rapport bepaalt u in overleg met ons welke werkzaamheden wij uitvoeren. Hiermee heeft u inzicht en kunt u op een doordachte manier kiezen voor verder onderhoud of verdere reparatie.

Vakkundige medewerkers

Onze professionele monteurs zijn door Peugeot, Citroën, DS en Opel opgeleid en hebben een enorme schat aan kennis en ervaring. Wij werken altijd volgens strenge fabrieksvoorschriften en met hoge kwaliteit onderdelen. Daarmee is uw auto bij Nefkens in de beste handen.

Nefkens staat voor GRIP op onderhoud aan uw auto

Garantie

Bij ons staat kwaliteit voorop. Het is voor ons van groot belang dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw auto. Wij geven garantie op de kwaliteit van ons vakmanschap.
Reparaties

Mocht uw auto een kleine, spoedeisende reparatie nodig hebben, dan kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Wij zorgen dat u snel en vertrouwd weer op weg kunt.
Inspectie

Grondig onderzoek van uw auto is de basis voor al het onderhoud en reparaties. Wij inspecteren uw auto grondig en u ontvangt een overzichtelijk digitaal diagnoserapport. Zo krijgt u altijd een duidelijk en transparant serviceadvies en u houdt grip op de onderhoudskosten

Periodiek onderhoud

Onderhoud op het juiste moment, perfect afgestemd op uw auto. Door ons uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften: belangrijk voor behoud van uw fabrieksgarantie. Door het periodieke onderhoud te volgen, houdt u grip op de kosten.