Digitaal diagnoserapport van Nefkens

Bij Nefkens werken we met een digitaal diagnoserapport. Dat is wel zo transparant. 

Het digitale diagnoserapport van Nefkens

Bij Nefkens werken we transparant. Na een APK-keuring, onderhoudsbeurt of reparatie in onze werkplaats ontvangt u het online digitaal diagnoserapport. Dat is een checklist van onze monteurs die de conditie van uw auto in kaart brengt. Op basis van de uitkomsten overleggen we - samen met u - welk onderhoud of welke reparatie er aan uw auto nodig is. Wij analyseren, u bepaalt.

De voordelen van het digitale diagnoserapport

Ons digitale diagnoserapport brengt veel voordelen met zich mee: 
- U ontvangt het rapport gratis en bij elk werkplaatsbezoek.
- Het werkt snel en simpel: u kunt direct online akkoord geven. Telefonisch overleg is niet noodzakelijk, maar uiteraard altijd mogelijk.
- U heeft altijd inzicht in de conditie van uw auto.
- En u heeft grip op uw onderhoudskosten. U bepaalt zelf welke werkzaamheden wij wel of niet uitvoeren.

Wist u dat? 

Wist u dat het digitaal diagnoserapport ook een aanwinst is voor onze monteurs? De geavanceerde diagnose-apparatuur en -software helpt ze snel en nauwkeurig problemen in een auto te herkennen. 

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​